Otac Meghan Markle u prijenosu uživo molio svoju kćer da mu dozvoli da vidi unuke

Screenshot: YouTube

OTAC Meghan Markle u utorak je putem medija molio svoju kćer da mu dozvoli da vidi svoje unuke. Thomas Markle rekao je za ITV-ov program Good Morning Britain da su i on njegova kći u trenutku kada da bi oboje trebali odrasti, razgovarati, pomiriti se radi djece.

On tek treba upoznati unuka Archieja, rođenog 2019. godine, i unuku Lilibet, koja je rođena u lipnju.

"Moja poruka za djecu je da imaju dvije obitelji koje ih vole. Njihova prabaka je engleska kraljica i mislim da im je važno znati da imaju dvije obitelji i da će na kraju odrasti i da će htjeti znati više o njima", rekao je.

77-godišnji Thomas u emisiju se javio iz svoje kuće u Meksiku. Tvrdi da je Meghan htjela da prestane razgovarati s njezinom polusestrom i polubratom.

"Nikada prije nije bila takva. A kad se spojila s Harryjem, promijenila se", dodao je.

Thomas se rastao od Meghanine majke Dorije Ragland kad je Meghan bila mlada. Ragland je bila na vjenčanju kćeri u dvorcu Windsor i popila je čaj s kraljicom Elizabetom II.

Thomas Markle nije prisustvovao vjenčanju nakon što se otkrilo da je pristao na inscenirane paparazzi fotografije. Kao ispriku naveo je nadolazeću operaciju srca. Meghan je prekinula kontakt s njim ubrzo nakon vjenčanja. 

Harry i Meghan zapanjili su kraljevsku obitelj prošle godine kada su objavili da se povlače s kraljevskih dužnosti. Preselili su se u Los Angeles, prekinuvši financijske veze s kraljevskom obitelji i potpisavši niz unosnih ugovora, uključujući s Netflixom i Apple TV-om+.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.