"Otišao sam tražiti povišicu od šefice, a sve je završilo seksom u njenom uredu"

Screenshot: Youtube

KOLUMNISTICA The Suna Deidre Sanders, koja u svojoj kolumni Dear Deidre čitateljima redovito rješava ljubavne zavrzlame, ovaj put je odgovorila mladiću koji je spavao sa svojom šeficom, a sad se našao zbunjen njihovim odnosom.

Draga Deidre:

Ostao sam dulje na poslu kako bih od šefice zatražio povišicu i to je nekako završilo divljim seksom u njezinom uredu.

Radim u međunarodnoj kompaniji, a ta mi je žena šefica posljednje tri godine. Ja imam 22 godine, a ona 31.

Posao sam učio od samog dna i znam da ga dobro radim, a u posljednje vrijeme sam preuzeo dodatne odgovornosti pa me otac posavjetovao da je vrijeme za povišicu.

Jedno popodne prošlog mjeseca pričekao sam da svi odu prije nego što sam prišao šefici. Predložila je da o tome razgovaramo u njezinom uredu.

Objasnio sam joj kako smatram da zaslužujem povišicu, a ona je rekla kako ne želi da napustim tvrtku i složila se da me unaprijedi i da dobijem veću plaću.

U jednom trenu je stala iza mene i stavila ruke na moja ramena, a zatim me poljubila u glavu. Okrenuo sam se i odjednom smo bili jedno na drugome. Seksali smo se na podu njezinog ureda i bilo je nevjerojatno.

Kasnije se samo nasmijala i rekla: "Najbolje bi bilo da ovo zadržimo za sebe".

Imam djevojku kojoj je dvadeset godina i zajedno smo već 18 mjeseci, ali seks s njom nije ni približno dobar kao onaj sa šeficom. Šefica je inače udana i ima dijete, ali ja je ne mogu izbiti iz glave.

Ona sad sa mnom razgovara isključivo o poslu i ne znam što misli o meni. Dio mene osjeća sram zbog toga što se dogodilo, a dio bi to htio ponoviti.

Naša tvrtka svake godine organizira božićnu zabavu u nekom luksuznom hotelu. Razmišljam rezervirati sobu i pokušati nagovoriti šeficu da provede noć sa mnom.

Deidre odgovara:

Tvoja šefica je svjesna da bi daljnje druženje s tobom moglo ugroziti i tvoju i njezinu poziciju u kompaniji, a moglo bi uništiti i njezin brak. U pravu je što sve drži na poslovnoj razini.

Umjesto da rezerviraš hotelsku sobu, plati si taksi i idi kući ranije, a bilo bi dobro da se držiš podalje od pića.

Prihvati da je to što se dogodilo između vas bilo jednokratno i pogrešno. Seks s tvojom djevojkom možda nije savršen, ali to nije razlog da je varaš.

Iskoristi svoje iskustvo sa šeficom kako bi unio novi polet u seks sa svojom djevojkom. Ona će isto biti sretnija ako joj priuštiš više seksualnog zadovoljstva.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.