Otkazani su koncerti Umberta Tozzija u Vrsaru i Opatiji

Foto: Profimedia

U sklopu oproštajne turneje L'ultima notte rosa Umberto Tozzi trebao je stići i u Hrvatsku i ovog vikenda održati dva koncerta, 31. kolovoza u Vrsaru u kamenolomu Montrakero i 1. rujna na Ljetnoj pozornici u Opatiji.

"Tvrtka Music time d.o.o. iz Zagreba sa žaljenjem obavještava sve kupce i cijenjenu publiku da je koncert Umberta Tozzija koji se trebao održati 31. kolovoza u Vrsaru i 1. rujna u Opatiji otkazan zbog tehničkih razloga. Pozivamo sve koji su kupili ulaznicu da se obrate na prodajno mjesto, gdje će im biti izvršen povrat novca", stoji u službenoj izjavi organizatora.

Talijanski pjevač i tekstopisac rođen je 4. ožujka 1952. godine u Torinu, a postao je poznat širom svijeta zahvaljujući svojim nezaboravnim hitovima i impresivnoj karijeri dugoj više od četiri desetljeća.

Svjetsku slavu je stekao pjesmom Ti amo 

Njegova glazbena karijera započela je sedamdesetih godina prošlog stoljeća, ali je postao svjetski poznat 1977. godine s pjesmom Ti amo, koja je postala veliki hit i ostala na vrhu talijanskih top lista čak sedam mjeseci.

Osvojio je Sanremo Music Festival 1987. godine pjesmom Si puo dare di piu, koju je izveo u suradnji s Giannijem Morandijem i Enricom Ruggerijem. Također je sudjelovao na Eurosongu iste godine s pjesmom Gente Di Mare, koju je izveo s Rafom osvojivši treće mjesto. Njegova glazba i dalje je popularna diljem svijeta, a ukupno je prodao više od 32 milijuna primjeraka albuma. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.