Otkrili koje su najbizarnije stvari zatekli u tuđim kućama, neće vam biti dobro

Foto: Giphy

LJUDI često imaju bizarne navike, a nigdje ih toliko opušteno ne pokazuju kao u intimi vlastitog doma. Iako smo često slijepi na svoje ponašanje koje drugim ljudima zna biti čudno, svatko je barem jednom prilikom posjeta nečijoj kući primijetio nešto što mu se učinilo neobično. Ekipa na Whisperu otkrila je koje su najbizarnije stvari koje su zatekli u tuđoj kući. 

Božićno drvce

"Imali su okićeno božićno drvce u dnevnom boravku. Bio je kolovoz."

Gužva

"Bio sam u vezi s curom koja je stalno inzistirala da ona dolazi kod mene. Kasnije se preselila k meni, a kad smo išli po njene stvari, shvatio sam zašto. Njih devetero i nekoliko mačaka živjelo je u dvosobnom stanu."

Miš

"Čuvala sam dijete pa sam odlučila malo počistiti. Našla sam čarapu zalijepljenu za tanjur stare hrane. Tanjur je bio zalijepljen za pod, a ispod njega je bio poluraspadnuti miš."

Toalet

"Njen brat je piškio u sudoper. Nije bio pijan, nije bio drogiran, ne u umivaonik... Jednostavno je volio piškiti u sudoper."

Pravila

"Kad sam bio u posjetu kod svog biološkog oca i njegove žene, doznao sam da ne smijem samostalno uzimati hranu. Nisam smio ni prići kuhinji. Jako bizarno."

Pseća kakica

"Pseća kakica posvuda."

Ljubimci

"Moja cura je imala trula jaja u cijeloj sobi. Zvala ih je svojim ljubimcima. Imali smo 16 godina."

Rupa

"Velika rupa. U podu. Točno ispred vrata. Rekli su mi da pripazim i da je samo zaobiđem."

Žohari

"Bio sam u gostima za Noć vještica, a na zidu je bila hrpa žohara. Mislio sam da je riječ o tapetama dok nisam primijetio da se miču."

Račun

"Nakon posjeta su mi dali račun za sve što sam potrošio. Naplatili su mi cijelu rolu toaletnog papira iako sam ostao samo jedan dan i jednu noć. Izračunali su i koliko dugujem za struju i grijanje."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.