Otkriveno ime žene koja je napala Charlieja Sheena, idući tjedan ide na sud

Foto: EPA

Jedna je žena uhićena nakon što je zvijezda serije Dva i pol muškarca Charlie Sheen napadnut u Los Angelesu, priopćio je ured šerifa okruga LA.

Napad se dogodio u srijedu oko 13 sati, a nakon toga američka policija je dobila dojavu. "Nakon kontaktiranja uključenih strana, predstavnici vlasti identificirali su Charlieja Sheena kao žrtvu napada", potvrđeno je.

Otkriveno njeno ime, mora se pojaviti pred sudom

Electra Schrock uhićena je zbog napada smrtonosnim oružjem i provalu u stan. Američke vlasti su rekle da će se Schrock u petak pojaviti pred sudom u Los Angelesu. Sheenov predstavnik zasad nije bio dostupan za komentar.

>> Susjeda (47) napala Charlieja Sheena u njegovom domu. Pokušala ga je zadaviti

Podsjećamo, policija je u srijedu došla u glumčev dom nakon susjedske svađe. Policajci kažu da je 47-godišnja susjeda pokucala Sheenu na vrata, on joj je otvorio, a zatim je nasilno ušla u kuću i napala ga.

Susjeda je poderala Charliejevu majicu i pokušala ga zadaviti, a potom se vratila u svoju kuću. Charlie je pozvao hitnu pomoć koja je odmah došla na mjesto događaja, ali nije imao ozljede zbog kojih bi bilo potrebno da ga prevezu u bolnicu. 

Ovo joj nije prvi incident s Charliejem

Charlieju nije jasno što je izazvalo incident, ali ovo očito nije njegov prvi problem s njom. Rekao je policajcima da vjeruje da je ista žena nedavno njegov automobil poprskala nekom vrstom ljepljive tekućine. Također kaže da je ta ista susjeda dan prije napada bacila smeće pred njegova ulazna vrata. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.