Otkriveno kome je Severina trebala pjevati, Vučićeva savjetnica tražila da je puste

Foto:Ivo Ravlic / CROPIX/Ivo Cagalj/Pixsell

SEVERINA je u nedjelju navečer krenula za Srbiju, a srpska policija privela ju je na razgovor prilikom prelaska granice zbog "spornih izjava" koje je davala u javnosti. Iako je na kraju puštena u Srbiju, odlučila se vratiti u Hrvatsku. 

Srpski medij Direktno.rs piše da je Severina trebala pjevati na privatnoj zabavi Dragana Ruvarca, direktora kompanije Stefial. Srpski mediji nazivaju ga "SNS graditeljem" zbog toga što je nelegalno gradio građevinski kompleks u beogradskoj općini Vračar s bivšim nogometašem i trenerom Crvene zvezde Dejanom Stankovićem. 

Vučićeva savjetnica tražila da Severinu puste s granice

Prema pisanju medija, većina uzvanika bili su pripadnici Srpske napredne stranke (SNS), a navode da je proslavi prisustvovala i Suzana Vasiljević, savjetnica Aleksandra Vučića te da je upravo ona urgirala da policajci puste Severinu u Srbiju. 

"Neću u Srbiju dok je diktator na vlasti" 

Podsjetimo, Severina se javno oglasila o incidentu te u izjavi otkrila detalje ispitivanja te izjavila kako "neće u Srbiju dok je diktator na vlasti". 

"Na ispitivanju su mi bez suvišnih pojašnjenja krenuli postavljati pitanja što mislim o Srebrenici, Oluji, zašto sam podržala demonstracije protiv iskapanja litija i napisala da je to Srbija koju volim. Dotakli su se i Jasenovca, a došli su i do Tuđmana. Treba li reći da mi je policajac, u 30-im godinama, stalno pokušavao objasniti da samo radi svoj posao, jer sam ja javna osoba i imam društveni utjecaj pa eto...", izjavila je te dodala: "Neću više nikad doći u Srbiju dok vam ovaj ne sjaše s vlasti. Znamo svi dobro koji." 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.