Otvara se prva veganska mesnica, proizvodi izgledaju fantastično

Foto: Instagram

PRED Svjetski dan vegana u Londonu se otvara prva mesnica koja ima samo veganske proizvode. Mesnica će se zvati Rudy's Vegan Butcher i bit će to prva takva mesnica u svijetu.

Bit će posebna po tome što izgleda kao mesnica sa životinjskim mesom, a proizvoda će se moći dokopati svi Britanci u i izvan Londona, jer je Rudy's obećao besplatan baycon u svakoj narudžbi.

Iako to nije prva veganska mesnica koja se otvorila u Velikoj Britaniji, prva je koja ima stalnu bazu i svi su se tamošnji mediji raspisali o otvaranju i proizvodima koje će Britanci moći kupiti i naručiti. Ekipa na internetu je oduševljena time kako izgledaju njihovi proizvodi, a nose i zanimljiva imena koja su izvedenice od imena nekih mesnih jela. Tako će Britanci moći kupiti cheeze umak & chilli-non-carne, v-eggs umjesto jaja ili paštetu chick'n lover. 

Fotografije namirnica i jela koje prodaje Rudy's jako se sviđaju i mesojedima. Rudy's Vegan u vlasništvu ima i restoran koji je pravi hit među britanskim veganima budući da njegova jela izgledom neodoljivo podsjećaju na sve ono što se može kupiti u američkim fast food restoranima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.