Otvorena je audicija za novu Harry Potter seriju (nažalost, Hrvati nemaju šanse)

Foto: Profimedia

Serijal Harry Potter ponovno je u punom zamahu jer je HBO službeno započeo potragu za novim Harryjem, Ronom i Hermionom. Nova televizijska serija Harry Potter trebala bi biti objavljena negdje 2026. godine, a očekuje se da će trajati cijelo desetljeće, pri čemu će svaka sezona pokriti jednu od sedam knjiga J.K. Rowling.

Vijest o seriji potvrđena je prošle godine na prezentaciji Warner Bros. Discoveryja, gdje je predsjednik i izvršni direktor HBO-a i Max Contenta Casey Bloys izjavio: "Oduševljeni smo što publici možemo pružiti priliku da otkriju Hogwarts na potpuno novi način."

Traže se djeca od 9 do 11 godina

Iako se zasad malo zna o rebootu, službena Instagram stranica Harryja Pottera danas je objavila otvoreni poziv za casting, tražeći djecu u dobi od 9 do 11 godina koja bi se prijavila za uloge Harryja Pottera, Hermione Granger i Rona Weasleyja. U pozivu se navodi da djeca moraju biti stanovnici Ujedinjenog Kraljevstva ili Irske te da u travnju 2025. moraju imati između 9 i 11 godina.

I Rupert Grint i Emma Watson, koji su glumili Rona i Hermionu, otkriveni su putem otvorenih audicija, pri čemu je Watson, zanimljivo, bila izabrana putem audicije u svojoj školi.

Preko 100.000 lajkova

Odluka da se ponovno krene putem otvorenih audicija vjerojatno znači da se nadaju ponoviti isti sretan ishod kakav su imali prije više od 20 godina. Objava nakon samo tri sata ima preko 100.000 lajkova na Instagramu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.