Ova djevojka će predstavljati Hrvatsku na izboru ljepote u Kini

Foto: Press

Hrvatska predstavnica Marija Vukašina, priprema se za sudjelovanje na svjetskom izboru ljepote Beauty of the World 2024, koji će se ove godine održati u Kini. Događaj će okupiti predstavnice iz 45 zemalja svijeta i trajat će od 19. do 30. rujna, a finalni dio natjecanja odvijat će se od 30. rujna do 5. listopada.

"Moje pripreme su vrlo intenzivne. Svakodnevno vježbam hodanje i poziranje, a posebno se fokusiram na usavršavanje engleskog jezika jer su intervjui jedan od ključnih dijelova natjecanja", kazala je hrvatska predstavnica. Poseban naglasak u pripremama stavljen je na dizajn nacionalnog kostima.

Marija bi karijeru u Kini

"Ove godine sam i sama sudjelovala u dizajnu nacionalnog kostima, koji je kombinacija modernog i tradicionalnog s detaljima paške čipke. Kostim je sašila Andrea Morell, a vjerujem da će ostaviti poseban dojam na žiri i publiku", kaže Marija koja bi voljela i izgraditi karijeru u Kini.

"Kina je fascinantna zemlja, a prošlogodišnji posjet mi je dao uvid u bogatu kulturu i tradiciju. Ovog puta se posebno veselim posjetu Kineskom zidu i luksuznom Jiuzhaigou planinskom resortu", istaknula je. Marija na jednom privatnom učilištu studira pravo i financije te planira nastaviti obrazovanje nakon natjecanja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.