Ova dramska serija dobila je najviše nominacija za Critics Choice Award

Foto: Press

JUČER su izašle nominacije za Critics Choice Award i u broju nominacija prednjači serija Succession (Nasljeđe), koju potpisuje HBO. Ova serija ostvarila je ukupno osam nominacija u različitim kategorijama, a osim ovih osam nominacija, HBO sveukupno ima 20 nominacija za svoje serije. 

Serija Succession nominirana je u četiri kategorije: najbolja dramska serija, najbolji glumac u dramskoj seriji (Brian Cox, Jeremy Strong), najbolji sporedni glumac u dramskoj seriji (Nicholas Braun, Kieran Culkin, Matthew Macfadyen), najbolja sporedna glumica u dramskoj seriji (J. Smith-Cameron, Sarah Snook). 

Vijest su podijelili i na službenom Twitter profilu serije u kojem su postavi i cijelom timu čestitali na uspjehu. 

Osim nominacija Successiona, HBO je ostvario još 12 nominacija za serije In Treatment, Hacks, Insecure, The Other Two i Made for Love. Iako, Succession je njegova jedina serija koja je dospjela na popis dramskih serija. Ostalo su nominacije u komedijama i miniserije. 

Nakon HBO-a, na drugom mjestu je najviše nominacija ostvario Netflix, njih 18. Popularna serija Squid Game dobila je samo dvije nominacije, onu za najbolju dramsku seriju i najboljeg glumca u dramskoj seriji.