Ovaj Bryantov govor pokazuje kakav je odnos imao sa suprugom i kćerima

Foto: Instagram

SINOĆ su LA Lakersi odali počast tragično preminuloj legendi Kobeu Bryantu. Usher je otpjevao Amazing Grace, a nakon što je pjesma završila u dvorani je pušten Kobeov govor koji je održao na kraju svoje košarkaške karijere. 

Bryant je jedan dio govora posvetio svojoj voljenoj supruzi i kćerima, a njegove riječi dirnule su sve prisutne u dvorani, ali i diljem svijeta.

"Biti oženjen Vanessom je jako zabavno. Super nam je zajedno. Neizmjerno je volim. Mi smo i najbolji prijatelji, što je veliki blagoslov. Nas dvoje dajemo sve od sebe da dobro odgojimo naše kćeri. Dajemo sve što imamo i možemo. Kao roditelji morate davati primjer svojoj djeci. Ako želite da vaša djeca rade ono što hoćete, morate im pokazati svojim primjerom", govorio je Kobe.

"Imam četiri kćeri i moja misija je osigurati da žene imaju mogućnost. Naše kćeri će odrasti znajući da su snažne. Da mogu biti neovisne i žestoke. Volim svoju obitelj, obožavam biti suprug, otac, njihov klaun. Obožavam se zabavljati sa svojom djecom", zaključio je tada.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.