Ovaj nastup iz TLZP-a skupio je 75 tisuća pregleda u jednom danu

Foto: Press

U DRUGOJ epizodi showa Tvoje lice zvuči poznato pobjedu je odnio Alen Bičević sa svojom transformacijom u Aleksandru Prijović.

Otpjevao je njen hit Dam Dam Dam, a taj je nastup u jednom danu skupio 75 tisuća pregleda na YouTube kanalu showa.

"Rasturio čovjek i zasluženo pobijedio", "Alene svaka čast, kakva izvedba", "Vokalno najbolji u showu", "Jako dobro", "Bravo Alene", "Dokaz da se ipak sluša Aleksandra, cijeli studio na nogama", komentiraju gledatelji.

Žiri i publika oduševljeni

Alen je otkrio da je bio na jednom od Aleksandrinih pet zagrebačkih koncerata. "Uspio sam uhvatiti ulaznice za jedan, u VIP-u. Ponovio bih barem još tri puta", rekao je. Žiri je bio oduševljen njegovim nastupom.

"Izgledaš kao Prijovićka, stvarno si je skinuo. Što se tiče glasa, to je bilo to. Svaka čast na transformaciji… Ovo je bio ozbiljan zadatak, a ti si ga odradio fantastično", poručio je Enis Bešlagić, dok je Mario Roth, nadovezujući se na tekst pjesme, dodao: "Bio si logičan, nisi bio niti malo toksičan, da si muško - ja to večeras uopće ne vidim. Ogromno bravo!"

Nakon pobjede svoje dojmove podijelio je Alen, poručivši: "Kako je bilo na nastupu? To se uopće ne sjećam. Jedva čekam da pogledam jer je to bila tolika trema. Sve se ispremiješalo - od glazbe do kose. I onda prozovu, pobijediš i imaš osjećaj da možeš napuniti ne pet, nego deset Arena."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.