Ovaj sat je ultra skup, a razlog je lud: Nećete vjerovati što se nalazi u njemu

Foto: Press

U EKONOMIJI postoji izreka kako svaki proizvod stvara vlastitu potražnju; jedan od boljih primjera bio bi upravo predstavljeni Spirit Watch, ručni sat kojeg je izradila kompanija Louis Moinet po narudžbi tvrtke Wealth Solutions.

Geekologie javlja kako će se zraditi ograničena serija od samo 50 satova, a svaki od njih u sebi će sadržavati po jednu kap najstarijeg viskija na svijetu. Boca Glenliveta iz 1862. godine otvorena je jučer pred stručnjacima za žestoka pića i javnim bilježnikom, koji je ovaj neobični događaj zabilježio kako bi svaki sat imao ispravu o vjerodostojnosti svog sadržaja.

Spirit Watch samo je jedan u nizu sličnih uradaka Wealth Solutions, koja se specijalizirala u izradi satova za ultra-bogate osobe. Svaki njihov sat sadrži vrlo malenu i jedinstvenu količinu alkohola: Cognac Watch ima kap najstarijeg konjaka na svijetu, koji datira iz 1762. godine. Ista je stvar i s Rum Watchom, koji u sebi nosi najstariji poznati rum, istočen iz boce stare 230 godina.

Prodaja ovog sata počet će 8. travnja po cijeni od 318 tisuća kuna, a da biste postali vlasnik jednog takvog primjerka morate kontaktirati proizvođača osobno.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.