Ovaj spot je prije 21 godinu izazvao opći skandal. Danas izgleda bezazleno

Screenshot: YouTube

PROŠLA je točno 21 godina otkako je Christina Aguilera sablaznila svijet i izdala svoj album Stripped.

Najveći hit s albuma postala je pjesma Dirrty. Nakon što je izašla iz faze slatke djevojčice koja je pjevala dječje pjesme, Christina Aguilera se pretvorila u seks-bombu i njezina pjesma Dirrty zavladala je top ljestvicama.

Ipak, spot je za neke bio previše te su ga pojedine televizije zabranile. Danas, u vrijeme Instagrama i golotinje koja je jednim klikom dostupna svima, spot se ne čini toliko vulgarnim kao 2002. godine kada je izašao.

Prošle godine izbacila novi spot za hit Beautiful

Ultimativni hit s istog albuma bila je i pjesma Beautiful, a pjevačica je prošle godine, na dvadesetu godišnjicu albuma, izbacila novi spot za tu pjesmu. Pjevačica, koja danas ima 42 godine i majka je dvoje djece, tom je prilikom izbacila ažuriranu verziju spota kultne pjesme. Video prikazuje djecu vezanu za telefone kako se nose s teškoćama s kojima se suočavaju djeca u stvarnom svijetu.

Tu su mlade balerine opsjednute svojim tijelima, mlada djevojka koja želi izgledati poput manekenke koju vidi u časopisu i tinejdžer koji se bori sa svojim mentalnim zdravljem. Na kraju svako prikazano dijete dobiva pomoć, briše šminku s lica ili iščupa stranice iz časopisa. Pred kraj videa slijedi scena koja prikazuje djecu kako se igraju vani na suncu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.