Ovaj zamak u Provansi dostupan je na Airbnbu. Cijena bi vas mogla ugodno iznenaditi

Foto: Instagram

INSTAGRAM profil Chateau St Victor La Coste prati gotovo 100 tisuća ljudi. Predivne fotografije iz zamaka St Victor La Coste osvajaju Instagram i mnoštvo influencera upravo tamo želi snimati novi sadržaj za svoje profile.

Chateau St Victor La Coste nalazi se u Provansi te je dostupan za unajmljivanje i običnim ljudima. Zamak se sastoji od tri stambene jedinice i jednog velikog apartmana koji su dostupni za najam od proljeća do jeseni. Smještaj u zamku može se unajmiti na minimalno dvije noći, a zamak je dostupan za najam i za zabave koje primaju do 18 ljudi.

St Victor La Coste je i više nego dostupan običnim ljudima, budući da se iznajmljuje i na Airbnbu. Cijene najma su od 250 eura za noć u najmanjoj kućici do 375 eura za noć u najvećem apartmanu.

Vinogradi i uspavano selo

Prema podacima s njihovih web stranica, zamak je bukiran cijelo ljeto.

"Chateau St Victor la Coste je čaroban i jedinstven. To je privatna kuća uređena umjetnički, s eklektičnim stilom koji nije ni izdaleka poput hotela ili drugog sličnog mjesta. Nalazi se u uspavanom selu nedirnutom turizmom.

Okružen vinogradima i šumama Cote de Rhone, ovo je svijet daleko od viška ili blještavila Azurne obale i definitivno je za pronicljivije frankofile koji traže jug Francuske koji se dugo pamti i rijetko nalazi", stoji na službenim stranicama zamka.