Ove filmove svi volite, ali bizarnosti u njima vjerojatno nikad niste uočili

Screenshot: Youtube

JEDAN je korisnik Twittera postavio pitanje o tome što je ljudima najviše zasmetalo u popularnim filmovima, a smatraju da se o tome ne govori dovoljno. 

Ubrzo je dobio stotine odgovora u kojima su ljudi isticali razne stvari vezane za ponašanje likova ili greške u radnji. Izdvojili smo nekoliko najzanimljivijih, ali upozoravamo da je moguće da nakon ovoga svoj omiljeni film nikad više nećete gledati istim očima. 

1. Prljavi ples

Iako mnogi obožavaju ovaj film i smatraju ga jednim od najromantičnijih, nekima je zasmetalo što Johnny, kojeg glumi Patrick Swayze, ima intimne odnose s Baby (Jennifer Grey) usprkos tome što je ona maloljetna.

Baby, naime, u filmu ima samo 17 godina. 

 

2. Charlie i tvornica čokolade

Jedna je gledateljica izrazila simpatije prema Charliejevoj majci koja "godinama robuje" perući rublje kako bi zaradila za život dok se brine za nepokretne djedove i bake, ali se razljutila na djeda Joea koji je pokazao da je savršeno sposoban skočiti iz kreveta kad je Charlie dobio zlatnu kartu.

3. Zamka za roditelje

Fanovi su ovoj romantičnoj komediji iz 1998. zamjerili činjenicu da se čini kako roditelji smatraju savršeno normalnim to da su razdvojili sestre blizanke i da ni sami nisu vidjeli drugo dijete duže od deset godina. 

4. Djeveruše

Nekima je zasmetalo što lik Lilian očito nema razumijevanja za financijsku situaciju svoje navodno najbolje prijateljice Annie i očekuje od nje da troši hrpu love zbog njenog vjenčanja, iako joj je nedavno propao posao, a isto tako i to što se Annie ne buni. 

5. Kralj lavova

Iako je ljubavna scena između Simbe i Nale jedan od najdirljivijih dijelova Kralja lavova, neki fanovi smatraju da je incestuozna. 

"U Mufasinom čoporu nema drugih lavova, što znači da se ova seksi scena odvija između brata i sestre", istaknuo je jedan fan. 

6. High School Musical

"Nikom nije palo na pamet upitati se zašto Ryan i Sharpay tako često dobivaju glavne uloge iako su brat i sestra, a uglavnom se radi o romantičnim pričama."

7. Ljepotica i zvijer

Neki su se zapitali kako vlasnik knjižare u Bellinu selu može održavati trgovinu kad je ona jedini čitatelj, a nikad ne plaća za knjige. 

8. Vrag nosi Pradu

Jedna je gledateljica uočila da je čudno kako Andyin dečko Nate ima problema s tim da ona ostaje duže na poslu, a  on kao kuhar ima jednako zahtijevan posao koji oduzima jednako mnogo vremena. 

9. Vikend kod Bernija

"Kako nitko nije primijetio smrad leša tijekom cijelog vikenda?"

10. Povratak u budućnost

Nekima nije jasno kako Martyjev otac nikad nije pomislio da ga je žena prevarila s likom koji ih je spojio kad dijete izgleda identično kao on i još mu je dala ime Marty.

11. Stewart Mali

Jednom gledatelju nije jasna činjenica da su Stewartovi roditelji odlučili posvojiti štakora umjesto ljudskog djeteta. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.