Ovi televizori sve su traženiji. Uz njih ćete imati osjećaj kao da ste na stadionu

Foto: Karlo Klasić/INDEX

HISENSE, jedna od vodećih svjetskih kompanija potrošačke elektronike i kućanskih aparata, održala je svoj prvi event na području Hrvatske povodom prve utakmice hrvatske reprezentacije na SP-u.

Na eventu je predstavljena Hisense linija proizvoda koji su službeni proizvodi FIFA Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru 2022.

"Hisense je osnovan 1969. godine, a u Hrvatskoj je prisutan zadnjih nekoliko godina. Ponosni smo što je Hisense službeni sponzor FIFA Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru i što su upravo Hisense hladnjaci, klima-uređaji i televizori službeni proizvodi Svjetskog prvenstva.

FIFA i Hisense su idealni partneri jer su fokusirani na tehnologiju, inovacije i pružanje najboljeg mogućeg iskustva. Sretni smo što se ovdje okupio velik broj ljudi i što su pokazali interes za Hisense kao marku, ali i uređaje koje smo ovdje izložili", izjavila je Stella Nišević, regionalni voditelj marketinga.

Iskustvo stadiona u dnevnoj sobi 

Upravo to nogometno prvenstvo okuplja ljude iz cijeloga svijeta pred male ekrane, a kvaliteta slike televizora je iznimno bitna da bi doživljaj praćenja utakmice bio potpun. Hisense ima odgovor na to s U7H televizorom, (55U7HQ i 65U7HQ). 

Uz njega će se iskustvo stadiona preseliti u vašu dnevnu sobu, a sportske entuzijaste najviše će impresionirati sportski način Hisense U7H TV-a, koji dočarava impresivno iskustvo stadiona uživo – od zvuka do slike.

Naime, televizor detektira sportski signal i automatski se prebacuje na sportski način rada koji poboljšava svjetlinu, kontrast, boju i oštrinu kako bi se stvorila istinski živa, kristalno čista sportska scena puna živih boja i bogatih kontrasta.

Osim toga, televizor ima ugrađenu brzinu osvježavanja od 120 Hz, a smanjeno je i kašnjenje unosa i vibracije zaslona, tako da se tijekom gledanja osjećate kao da ste u središtu zbivanja.

Hisense Laser TV - kralj projektora ultrakratkog dometa

I sami smo na današnjem eventu svjedočili mogućnostima Hisense televizora te su nas oduševili u svakom pogledu, a posebno nam se svidio Hisense Laser TV, kralj projektora ultrakratkog dometa. 

Radi se o modelu L9H, koji pruža vrhunsko iskustvo za potrošače koji traže premium televizor s velikim zaslonom i besprijekornim performansama. LH9 ima ultraveliki zaslon i besprijekornu kvalitetu slike, a omogućuje iskustvo gledanja koje oduzima dah. 

Hisense hladnjaci imaju Total No Frost tehnologiju

Na eventu su predstavljeni i Hisense hladnjaci i klima-uređaji. Nama se posebno svidjela tehnologija Hisense hladnjaka Total No Frost koja sprječava nakupljanje leda i stvara savršene uvjete za slobodnu cirkulaciju zraka.

Hisense hladnjake, osim modernog izgleda, krase i izvrsne značajke pa tako uz gore spomenutu tehnologiju imaju i funkciju Moisture Fresh Crisper, koja se nalazi u odgovarajućoj ladici, te ugrađen Multi AirFlow sustav. Uz tu funkciju hranu možete staviti na koju god policu želite, a temperatura je ista u cijelom odjeljku hladnjaka uz MultiFlow. 

Osim navedenoga, Hisense hladnjaci često dolaze i s dozatorom leda i vode. 

Na klik od savršene temperature

Hisense klime su također službeni uređaji FIFA Svjetskog prvenstva. Uz njih ste samo jedan klik udaljeni od savršene temperature u svom domu, ali i svježeg i zdravog zraka. Na eventu su bili izloženi klima-uređaji iz nove linije New Comfort. Glavna prednost ove linije je funkcija Fast Cooling, uz koju možete rashladiti prostoriju duplo brže nego s uobičajenim klima-uređajem. 

Oni osiguravaju savršenu cirkulaciju zraka, ali i mogu sami odrediti i postići ugodnu temperaturu za prostoriju pomoću načina rada Smart. Hisense klime se jednostavno montiraju, a može se njima upravljati i putem WiFi-ja. 

Gdje ih možete kupiti

Hisense uređaje možete pronaći na prodajnim mjestima diljem Hrvatske i online, a ovdje možete provjeriti u kojim su trgovinama dostupni. 

Pogledajte ostale fotke s predstavljanja:

Sadržaj donosi Index u suradnji s Gorenje Zagreb d.o.o. te u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Pročitajte više