"Ovo će biti ludilo u klubovima": Poslušajte hawk tuah remix

Screenshot: TikTok

Hawk tuah djevojka ne prestaje biti hit na TikToku. Nakon viralnog videa brojni tiktokeri od njezinog odgovora sada rade remixeve koji postaju sve popularniji. Koriste ih na svojim videima koji se masovno dijele i šeraju, a korisnici TikToka ih obožavaju.

"Ovo će biti ludilo u klubovima", piše u komentarima. "Ovo će biti jedno hawk tuah ljeto", stoji u još jednom komentaru. "Ovo treba biti na Spotifyu", kaže oduševljeni komentator.

@sleazystereo Antwoorden op @Shavon Brown OUT NOW ON SPOTIFY! link in bio. Tag your friends ❤️ Hawk Tuah 🦅 a little mix from our studio ✨ #hawktuah #hawktuahgirl #spitonthatthang #sleazystereo ♬ HAWK TUAH SLEAZY STEREO REMIX - Sleazy Stereo
@colin.hennerz HAWK TUAH😭 new song ‘KICK BACK’ out now link in bio! #colinhennerz #rave #hawktuah #techno ♬ original sound - 🔥COLIN HENNERZ🔥
@casadimusic Hawk Tuah #remix #viralsound #hawktuah #casadimusic ♬ Hawk Tuah Girl On That Thang Remix - CasaDi

Tko je hawk tuah cura?

Djevojka je postala viralna senzacija zbog svog odgovora na pitanje influencera s Tim and Dee TV-a, na kojem kreatori društvenih mreža postavljaju pitanja slučajnim prolaznicima na ulicama. Tako su zaustavili i ovu djevojku, koja je, sasvim neočekivano, postala viralna senzacija.

Influencer je nju i njezinu prijateljicu zaustavio u noćnom izlasku u Nashvilleu pa ih pitao: "Zbog kojeg poteza u krevetu muškarci svaki put polude?" Djevojka mu je brzo odgovorila: "Moraš im dati taj hawk tuah i pljunuti na tu stvar!", a potom pozdravila svog dečka. Inače, hawk tuah je onomatopeja za zvuk pljuvanja.

Viralna djevojka se zove Hailey Welch i dolazi iz Nashvillea. Nakon svoje slave Welch je započela suradnju s trgovinom odjeće Fathead Threads u Tennesseeju. Fathead Threads vodi Jason Poteete. Naime, Poteete je napravio merch s natpisom Hawk Tuah '24. Njegova procjena je da su do sada prodali nešto više od 2000 šilterica, odnosno da su zaradili 65.000 dolara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.