Ovo je bio posljednji vikend mira pred TV ekranima. Uskoro kreću talent showovi

Foto: Press

NAKON ljetnih mjeseci, od sljedećeg tjedna na male ekrane vraćaju se talent showovi. Što ste uživali u miru pred TV ekranima vikendom, uživali ste.

Domaće televizije ranije su najavile nove sezone gledateljima poznatih talent showova, no kreće i jedan novi. I dok se neki možda vesele što će vikende provoditi ispred malih ekrana uz ovakve emisije, za druge je ovo početak TV noćne more.

Oprostite se od posljednjeg vikenda TV mira, evo što vas čeka od sljedećeg.

Supertalent - Nova TV

U nedjelju, 24. rujna, kreće deseta sezona Supertalenta. Voditelji su ponovno Frano Ridjan i Igor Mešin, a žiri čine Maja Šuput, Davor Bilman, Martina Tomčić i Fabijan Pavao Medvešek.

Igor i Frano kažu da će ova sezona showa biti zabavna. 

"Mislim da je ovo stvarno najjača sezona koja će biti odlično producirana, gledateljima izuzetno zabavna i interesantna. Mene je zaista teško iznenaditi nakon ovih devet sezona, ali moram priznati da sam vidio nekih talenata kojima je to itekako uspjelo. Ima ih urnebesnih, katastrofičnih, ali u principu 96 posto zabavnih", najavio je Mešin.

"Ono što sam dosad vidio ulijeva mi povjerenje da će ljudima biti jako zanimljivo s nama. Imamo sjajnih kandidata, neki od najboljih što sam ja pratio, što kao gledatelj, što kao suvoditelj", nadovezao se Frano.

Superstar - RTL

Dan ranije, 23. rujna, u 20:15 na RTL-u kreće novi show Superstar. Žiri koji čine Severina, Tonči Huljić, Filip Miletić i Nika Turković među talentiranim i manje talentiranim kandidatima traži Superstara, koji će dobiti priliku ostvariti svoje glazbene snove i osvojiti nagradu od 50 tisuća eura.

"Velika je odgovornost pristupiti ovakvom tipu showa, no kada vidiš kasnije da sav trud ima smisla i da utječe na nečiji život i karijeru, onda je to veliki užitak i zadovoljstvo", istaknuo je Tonči Huljić.

The Voice - HRT

Glazbeni show The Voice u studenom će se početi prikazivati na HRT-u. 

Već se ranije šuškalo da Ivan Dečak neće biti dio žirija u novoj sezoni showa. U prethodnim sezonama uz njega su u žiriju bili Massimo Savić, koji je preminuo u prosincu prošle godine, te Vanna i Davor Gobac. Umjesto Dečaka i Massima navodno bi u žiriju trebali biti Dino Jelusić i Matija Cvek.

"Ta nagađanja traju već neko vrijeme. Još uvijek ne znamo tko će biti u žiriju i to ćemo dogovoriti kada krenemo sa snimanjem emisije", kazali su s HRT-a za Index.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.