Ovo je nabildani zaštitar "Divlji Steve" kojeg je Kanye otpustio jer je pričao s Kim

Foto: Facebok/Instagram

NAKON što je godinama maštao o svojoj savršenoj djevojci, Kanye West ne namjerava dopustiti da bilo tko stane između njega i Kim Kardashian - čak ni njegov tjelohranitelj.

Reper je navodno prije Met Gale otpustio Stevea Stanulisa, bivšeg njujorškog policajca i plesača Chippendalesa koji je postao zaštitar. Divlji Steve, kako mu je bilo ime tijekom striperskih dana, navodno se zapričao s Kim ispred njene sobe u Waldorf Astoriji, a Kanye je poludio i istog trena ga otpustio.

Steve, koji je prije štitio Leonarda DiCaprija i Alanis Morissette, donio je Kim neki paket koji je stigao za nju, a Kanye je taman izašao iz svoje sobe - i pobjesnio. Svjedok događaja ispričao je za New York Daily News da je Kanye upitao zaštitara zašto priča s Kim i počeo se derati da to nije u redu.

"Sretno sam oženjen, imam troje djece i neću to komentirati", rekao je Stanulis.

Ovo navodno nije prvi put da je Kanye podivljao jer mišićavi zaštitar priča s Kim, no izvor blizak reperu demantirao je da je Stanulis otpušten.

Stanulis je bivši policajac koji se pojavio u serijama poput "Sopranosa" i "I Now Pronounce You Chuck and Larry", a jedno vrijeme bio je plesač Chippendales pod imenom Divlji Steve. Danju je radio kao policajac, a noću se skidao.

Nakon odlaska iz policije posvetio se radu u svojoj striperskoj skupini "Divljaci". Prošle godine glumio je u u off-Broadway predstavi "Sex & the Shield" o pogađate - bivšem policajcu i striperu, a prihod od predstave namijenjen je obiteljima poginulih policajaca Rafaela Ramosa i Wenjiana Liuja.

Prva slavna osoba koju je štitio bio je Leonardo Dicaprio, a zbližili su se kad je glumac želio vidjeti njegovu ozljedu koljena.

"Rekao sam mu da može, ako mu ne smetaju tange koje nosim. Time sam razbio led", ispričao je Steve.

Dosad je radio za Cameron Diaz, Michaela Stipea i Tobeya Maguirea te za Kim and Kanyea. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.