Ovo je natjecatelj Plesa sa zvijezdama. Ako ne znate tko je to, vrijeme vas baš gazi

Foto: Instagram

ČINI se da se Nova TV ovogodišnjim izdanjem Plesa sa zvijezdama odlučila okrenuti mlađoj publici, ili barem onima koji unatoč godinama prate domaću influencersku scenu. Nakon što je objavljeno da će u showu sudjelovati influencerica s milijun pratitelja Jelena Perić, sad je otkriveno da će zaplesati i Sandi Pego.

"Od showa očekujem zabavu, smijeh te nova znanja i iskustva. Od plesnog partnera očekujem podršku i razumijevanje kao i savjete o samim plesovima. Veselim se naučiti sve stilove uz svog plesnog partnera kojem je ples životni poziv", rekao je za Novu TV Pego.

Ako vam je njegovo ime nepoznato, to je zato što niste na TikToku. Pego sa suprugom Cindy Šoštarić Hadžić snima videosnimke za tu platformu, na kojoj ima više od 700 tisuća pratitelja.

No osim ove tiktokerske karijere, ima još jednu. Godinama je vlasnik marketinške agencije koja na kampanjama blisko surađuje s influencerima.

U rujnu prošle godine on i njegova supruga privukli su pažnju Dalmatinaca kad je ona na njihov automobil nalijepila zanimljivu poruku. 

"Napaljen sam, potrubi!" pisalo je na papiru nalijepljenom na stražnji dio automobila, a stalno trubljenje tijekom vožnje splitskim ulicama Sandija je jako iznenadilo. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.