Ovo je novi dečko Lane Del Rey

Foto: Facebook/Instagram

Ovih dana ljubavni život pjevačice Lane Del Rey nalazi se u središtu pozornosti. Ova 39-godišnjakinja snimljena je na festivalu u Leedsu u Velikoj Britaniji kako se drži za ruke s 56-godišnjim Jeremyjem Dufreneom. Nakon toga snimljeni su i u šopingu u Londonu te su kasnije primijećeni i na večeri u lokalnom pubu.

@chrislloydart #lanadelrey just walked past me and i lost it !!! #lana @Lana Del Rey #readingfestival #lanadelreyedit ♬ original sound - Chris Lloyd Art

Tko je Jeremy Dufrene?

Novi dečko Lane Del Rey je otac dvoje djece, koji radi kao kapetan i vodič u Airboat Tours by Arthur. To je agencija koja omogućuje turistima da se voze čamcima po močvarama Louisiane koje su prepune aligatora, čaplji, jastrebova i ostalih životinja koje tamo obitavaju, piše DailyMail.

Strani mediji navode i da je Jeremy veliki ljubitelj aligatora, a iako mu je profil na Instagramu zaključan za javnost, na njegovoj profilnoj slici može se vidjeti kako pozira iznad jednog aligatora i ljubi ga u glavu.

U njegovoj biografiji na stranicama spomenute agencije piše da je prije radio u tvornici s kemikalijama. "Nakon što ga je obitelj nagovorila na ovaj posao, dobio je kapetansku dozvolu i počeo voziti ture. Brzo je shvatio da mu to odlično pristaje i nikada nije razmišljao o tome da se vrati svojoj prethodnoj karijeri u tvornici. Jeremy je izvrstan kapetan čamca i voli komunicirati s divljim životinjama i ljudima", napisano je u biografiji. 

Znaju se već pet godina

Lana i njezin novi dečko su se upoznali još 2019. godine kada je ona bila posjetitelj na jednom od turističkih obilazaka močvare. "Jeremy je dozvolio da budem kapetan na brodiću Arthur’s Air Boat Toursa", napisala je tada uz nekoliko zajedničkih fotografija na Facebooku.

Također, i on je tada objavio fotografiju na kojoj zajedno poziraju i napisao: "Nikada ne znaš na koga možeš naletjeti... Bilo mi je zadovoljstvo, Lana."

Nakon upoznavanja, putovi su im se razišli

Putovi su im se nakon toga razdvojili, a Lana je bila u nekoliko veza. Sa Seanom Larkinom je raskinula 2020. godine. Potom je bila zaručena za pjevača Claytona Johnsona, s kojim se navodno spojila preko aplikacije za spajanje parova, a kasnije je povezivana s Jackom Donaghueom i Evanom Winikerom za kojeg se šuškalo da je bila zaručena.

Nedavno je Lana objavila i fotografiju na kojoj pozira s njim i još jednom djevojkom te je u opisu napisala: "Obitelj s mojim tipom", što je također stvorilo još veću sumnju među njezinim obožavateljima. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.