"Ovo je pravo čudo": Beba se vratila u život trenutak prije nego što su je željeli kremirati

Screenshot: YouTube

IZ KINE dolazi nevjerojatna priča o novorođenčetu koje je preživjelo iznimno teške uvjete i za dlaku izbjeglo smrt.

An An je rođen prerano, težio je samo 1,3 kilograma i proveo je gotovo mjesec dana u inkubatoru nakon rođenja. Obitelj ga je odlučila povesti doma za doček kineske nove godine, no stanje mu se naglo pogoršalo, prenosi Daily Mail. Njegov ga je otac hitno vratio u bolnicu, no dječaku nije bilo spasa – proglašen je mrtvim nakon srčanog zastoja.

Otac ga je umotao u tkaninu i plastičnu vrećicu, primio potvrdu o smrti svog sina i odnio tijelo u mrtvačnicu. No, mali An An nije se predao samo tako: "Čim sam ga izvadio iz mrtvačnice, učinilo mi se da čujem zvukove. Kad sam ga gurnuo prema krematoriju, zvukovi su postali glasniji. Otvorio sam spremnik i vidio da se miče pa sam javio ocu da je beba još živa", ispričao je radnik u krematoriju.

Liječnici u bolnici rekli su da nikad nisu vidjeli nešto slično i da je to pravo čudo. Nevjerojatno je i da je An An preživio 15 sati u mrtvačnici u kojoj je temperatura -12 stupnjeva Celzijevih.

Dječak je sada na intenzivnoj njezi, no ako pokaže istu snagu kao i u svom dosadašnjem kratkom životu, lako će se izvući.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.