"Ovo ne može biti stvarno": Stižu Crocsice u obliku košare s piletinom iz KFC-a

Foto: Crocs/KFC

POPULARNI lanac restorana brze prehrane KFC i brend obuće Crocs udružili su snage i najavili posebno dizajnirane nove modele omraženih Crocsica, koji će izgledati kao košare pune omiljenih pilećih krilca iz KFC-a.

Ove Crocsice izlaze u prodaju na proljeće ove godine, a cijena će im biti 60 dolara (oko 400 kuna). Predstavljene su i na Tjednu mode u New Yorku, kada je predstavljen The Bucket Clog model s nešto većom platformom. Ovaj model neće biti u slobodnoj prodaji, ali će dostupni biti ostali modeli s nižim platformama.

Ne samo da će izgledati kao košara s piletinom nego će tako i mirisati. Đon je crveno-bijeli, baš poput košare iz KFC-a, a na vrhu se nalazi detalj u obliku prženog pilećeg krilca, kojeg su nazvali Jibbitz, a koji će se moći zakačiti i skidati po želji.

Nove modele među prvima je isprobala umjetnica Me Love Me a Lot, koja je priznala da je kad joj je menadžer spomenuo ovu suradnju mislila da se šali. Istaknula je da je ta bizarnost ono što joj se najviše sviđa kod ove suradnje.

Čim je izašla vijest o suradnji KFC-a i Crocsa, ljudi su počeli raspravljati o tome sviđa li im se novi dizajn ili ne.

"Moram priznati da izgledaju super", komentirao je jedan internetski korisnik.

"Ovo ne može biti stvarno. KFC je prešao mjeru", napisao je drugi.

 

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.