Ovo su najgore 18+ scene u filmu. Od nekih će vam biti muka

Foto: Press

Svatko tko ima pristup ogledalu zna da seks rijetko izgleda dobro. Ali pomislili biste da bi Hollywood to mogao popraviti. Glumci su zgodni. Uređivanjem se mogu izrezati neugodne promjene položaja. Kinematografi mogu namjestiti osvjetljenje da sve izgleda lijepo.

Ipak, često se čini kao da kreatori kategorije MILF i pornografije s navijačicama ljepše prezentiraju seks od nekih od najtalentiranijih redatelja. Kako bi to dokazao, Independent je izdvojio najgore scene seksa u filmovima. Upozorenje: neke će vam izazvati mučninu.

50 nijansi sive

Mnogo je nijansi lošeg u scenama seksa ove popularne franšize. Ali najgore je definitivno kad ju Christian veže, prekrije joj oči svojom kravatom i zatim joj kockom leda prelazi po cijelom tijelu. U kojem je časopisu pročitao ovaj savjet? Užas.

Sirove strasti 2

Ovaj omraženi nastavak počinje Stanom Collymoreom i Sharon Stone koji jure brzinom od 160 km/h kroz Canary Wharf. Njih dvoje stenju i hihoću se dok ona petlja okolo tražeći njegovu ručicu mjenjača, sve dok ne razbiju auto i on umre. Nije baš sretan završetak kakvom se nadao. 

Što žene vole

Ono što mnoge žene ne vole je scena seksa s Melom Gibsonom. Ono što još manje vole su klišeji u sceni: muškarac razgovara sa svojim penisom u kupaonici. Svjetlo koje se pali kada plješće. Žena koja stenje toliko glasno da niste sigurni je li ju pregazio kamion ili je usred orgazma. 

Gone Girl

Ovo je užasno, ali ne zato što je loša scena. Više zato što morate gledati kako ludi ubojica Rosamund Pike reže grkljan tipu dok je još u njoj i kako ju natapa krv iz njegova grla.

Wet Hot American Summer

Seksualne ekspresije Bradleyja Coopera i Michaela Iana Blacka toliko su pretjerane da im lica izgledaju poput emojija. Više mlako američko ljeto nego vruće i vlažno.

Požuda

Ne biste se trebali seksati sa zaručnicom svog sina. Ali definitivno ne biste trebali ako izgleda ovako loše. Jeremy Irons nasrće na Juliette Binoche poput glomaznog medvjeda prije nego što je vuče po tepihu. Nije ni čudo što je rekla da ne uživa kad je njegovi viseći dijelovi dodiruju. 

Kad bi zidovi mogli govoriti 2 

Kad bi ovi zidovi mogli govoriti, rekli bi: 'Molim te, prestani se seksati s Dido.' Također bi imali što reći o beskrajnim gnjecavim snimkama ruku koje lebde po koži, čupaju kosu i nestaju pod plahtama. 

Njeno tijelo je dokaz

Jedna od najzloglasnijih scena seksa svih vremena je eksperimentiranje Madonne i Willema Dafoea s vrućim voskom u Body of Evidence. "Na moj način ćemo", promrmlja kraljica popa, opkoračivši Dafoea i polijevajući mu tijelo rastopljenim voskom i šampanjcem.

Karta do zvijezda

Julianne Moore doslovno pita Roberta Pattinsona: "Želiš li jebati moje rupe? I, dragi čitatelju, pokazalo se da on to želi. Jako želi. Njihov seks u autu uz rub ceste izgleda vrlo stresno. A onda nekako postane još gore - ona izlazi iz vozila i šalom briše njegovu spermu sa svoje noge. 

Gigli

Navedite legendarniju filmsku rečenicu od: "It’s turkey time! Gobble, gobble." To su riječi koje je izgovorio Gigli, lik Jennifer Lopez, lezbijka ubojica koja se očito ne može oduprijeti muškoj privlačnosti - Bena Afflecka. Rečenica je poziv na oralni seks i, dobro, morat ćete pogledati film da biste saznali prihvaća li. 

Pročitajte više