Ovo su neke od najluđih audicija u ovoj sezoni Supertalenta

Screenshot: YouTube

DANAS je finale osme sezone Supertalenta. U finalu se za pobjedu i glavnu nagradu od 200 tisuća kuna bori 12 natjecatelja. Osim kandidata koji su prošli u nastavak natjecanja, ove sezone su gledatelji pratili i mnoge smiješne i lude audicije. Ovo su neke od njih. 

Goran Vuković

Amaterski glumac iz Slavonije Goran Vuković svojom izvedbom nije oduševio žiri. Iako je njegova izvedba članovima žirija u početku bila duhovita, interpretacija im se nije svidjela. Nakon što je završio s izvedbom, Goran je postao neugodan prema članovima žirija, a na Majine se komentare naljutila i njegova majka. 

Roman Brnada i Bianca Kolompar

Ovaj dvojac gledatelji su vidjeli u prvoj emisiji ove sezone. Roman je pjevao, a Bianca ga je pratila na violini. Ovi izvođači su prvi "X" dobili od Martine još i prije samog nastupa, a nakon ostala tri nisu prestali s izvedbom te ih je morala zaustaviti produkcija. 

Na meti kritika je prvo bila Maja Šuput koja je Romanu rekla da ne pjeva dovoljno dobro da bi prošao dalje. Njezin komentar je posebno naljutilo Biancu koja joj je rekla da nije dovoljno kompetentna da komentira pjevanje njenog supruga.

Marko Lukač

Ovaj kandidat je na pozornicu došao sa sunčanim naočalama. Kada ih je skinuo, otkrio je bijele leće i time uplašio Maju Šuput, koja se okrenula i nije ga mogla gledati. Njegova izvedba je dobila dva "X", a potom je objasnio zašto je došao u takvom izdanju u emisiju. 

"Ja sam prije četiri godine završio u mentalnoj instituciji gdje mi je dijagnosticirana psihoza. U onom trenutku kad sam to shvatio, samo sam tražio nekoga da mi kaže kako će to proći. Stalno imam noćne more i želim podijeliti s cijelom nacijom da se to treba spominjati da ljudi znaju da nisu sami. Treba imati hrabrosti ovako nešto napraviti, pa sam zato iskoristio ovu platformu i odabrao Supertalent", rekao je na audiciji Marko. 

Filip Ratković

Ovo je bila Filipova treća audicija u Supertalentu. Iako je od svih članova žirija dobio "X", njegova je točka postala najgledaniji video na YouTubeu u Hrvatskoj

Filip se ove godine prijavio zato što mu je Janko obećao zlatni gumb ako se ponovo prijavi u emisiju, što je on shvatio ozbiljno. Ipak, nije dobio zlatni gumb, ali ni prošao dalje.

Merso Lugonja

Merso je pokušao otpjevati hit Milimetar pjevača Željka Joksimovića, ali je otpočetka pjevanja bilo jasno da neće proći dalje. Ipak, nasmijao je Maju Šuput kada joj je ponudio da nosi njegove kreacije. 

Nakon što je Merso napustio pozornicu, Maja je nazvala svog stilista Marka Grubnića

"Jesi li čuo da ti frajer hoće uzet kruh iz ruku? Da hoće dizajnirati za mene? Maja Šuput by Merso?" rekla je pjevačica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.