Ovo su svi kandidati nove sezone Tvoje lice zvuči poznato

Foto: Press

U NEDJELJU kreće nova sezona showa Tvoje lice zvuči poznato. Uz novi voditeljski tandem, Igora Mešina i Filipa Detelića, u novom sastavu okupio se i žiri, koji čine Goran Navojec, Renata Končić Minea, Mario Roth te Enis Bešlagić. 

Osmero kandidata natjecat će se ove sezone, a oni su: pjevačica Mia Negovetić, glumica Marija Kolb, glazbenik Faris Pinjo, influencer Luciano Plazibat, glazbenik Tomislav Marić Toma, pjevačica Antonia Dora Pleško, glazbenik Alen Bičević i pjevačica Antonija Šola.

"Žiri je super, jako se veselim vidjeti sve. Nadam se da će se zabaviti uz naše transformacije", rekla je Mia uoči prve epizode showa.

Velika su očekivanja

Žiri je već rekao kako puno očekuje od kandidata. "Očekujem da kandidate svaki put nećemo prepoznati, da se tako dobro maskiraju, uvijek drugačije pjevaju i da budu zabavni", rekao je Enis Bešlagić. 

Imaju i poruku za gledatelje. "Poručio bih gledateljima da sjednu pred male ekrane, da se opuste i navijaju za svoje omiljene kandidate i da se ne ljute jako na žiri ako se naše mišljenje baš svaki put ne poklopi s njihovim", zaključuje Goran Navojec.

Pročitajte više