Ovo su tri najljepše hrvatske WAGsice, prema izboru Britanaca

Foto: Instagram

BRITANSKI The Sun objavio je listu najljepših WAGsica polufinala Svjetskog prvenstva, a među njima su se našle i tri hrvatske ljepotice.

Uz Argentinke, Marokanke i Francuskinje, Britanci su izdvojili najljepše supruge hrvatskih nogometaša koji danas igraju protiv Argentine za ulazak u finale Svjetskog prvenstva.

Od najpopularnije WAGsice, koju prozivaju "hrvatskom Shakirom", do prelijepe brinete koja plijeni pažnju na tribinama i glamurozne supruge nogometne zvijezde, ovo su najljepše hrvatske WAGsice prema izboru The Suna.

Izabel Kovačić

Najpopularnija hrvatska WAGsica, supruga Matea Kovačića, našla se na samom vrhu liste najljepših supruga hrvatskih nogometaša.

Zbog plavih kovrča uspoređuju je sa Shakirom, a dodaju kako je bivši supermodel sada uspješna modna dizajnerica koja sa svojom sestrom, Ivanom Lucić, kreira modne komade izrađene od održivih materijala.

Helena Matić

"Prekrasna brineta u sigurnim je rukama Dominika Livakovića, hrvatskog broja jedan", pišu Britanci i dodaju kako je klizanje njezina najveća strast.

The Sun je spomenuo i njihovog simpatičnog psića Cruza, koji je prava zvijezda na Heleninom Instagram profilu.

Silvija Brozović

"29-godišnja Silvija glamurozna je supruga Marcela Brozovića, zvijezde Inter Milana", piše The Sun i dodaje kako se par vjenčao 2016., nakon nekoliko godina veze.

Britanci pišu kako Silviju na Instagramu prati preko 16 tisuća ljudi, gdje često objavljuje detalje iz privatnog života te "slatke" obiteljske fotografije njihovih dvoje djece, Aurore i Rafaela.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.