Ovu je poruku filmskoj ekipi poslao redatelj na čijem se snimanju zarazio Hanks

Foto: Instagram

TOM HANKS i njegova supruga Rita Wilson trenutno se nalaze u Australiji gdje glumac radi na filmu Baza Luhrmann o Elvisu Presleyju.

Strani mediji prenose da je, nakon vijesti da Hanks ima koronavirus, produkcija filma stopirana. Gold Coast Bulletin objavio je poruku koju je redatelj poslao glumcima i filmskoj ekipi, a u kojoj ih moli da ostanu u kućama. "Sigurno ćemo vas o svemu obavještavati. Tražimo od svih da ostanu u kućama i da ne dolaze na posao. Sva radna aktivnost je stopirana i neće se nastavljati do daljnjega", stoji u pismu redatelja.

"Osobno, molim vas da shvatite da su zdravlje i dobrobit cijele naše tvrtke u ovom trenutku najveći fokus. Veliko hvala na podršci dok se nosimo s ovom teškom situacijom", poručio je.

Tom u filmu ima ulogu dugogodišnjeg menadžera Elvisa Presleyja, Toma Parkera.

Inače, šuškalo se da je glumac odsjeo u hotelu Peppers Broadbeachu gdje je odsjeo i jedan kineski državljanin koji je kasnije postao jedan od prvih slučajeva zaraženih koronavirusom u Australiji. Taj je muškarac u bolnici završio 29. siječnja i boravio je u istoj zgradi u kojoj se nalazi istoimeni hotel, no nije bio gost tog hotela.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.