Ozana pokazala muža i otkrila kako su se upoznali: Nakon dva tjedna živjeli smo skupa

Foto: Instagram

OZANA PEVEC MARIĆ, mnogima poznata kao Princess Ozana, u svom je novom videu na YouTubeu pokazala supruga Matiju i s njim odgovarala na pitanja pratitelja. 

Matija i Ozana otkrili su tako da bi željeli još jedno dijete, kako su izabrali ime svog sinčića Leona, tko od njih dvoje bolje kuha, ali i kako su se upoznali. 

Muž je ispričao kako je Ozanu prvo primijetio na ulici, a isti dan je na nju naletio na Tinderu. Tamo su se počeli dopisivati, a ubrzo su već živjeli zajedno. 

"11. rujna smo se počeli dopisivati, 16. smo se prvi put vidjeli, 20. smo ušli u vezu, a 25. smo već živjeli zajedno", ispričala je Ozana. 

Opisali su i kako su na prvi spoj izašli tek iz četvrtog pokušaja, a Ozana je zezala muža kako je ona tom prilikom sve platila jer je on imao samo sedam kuna kod sebe. 

"Od tog dana nije prošao ni dan da se nismo vidjeli", rekao je Matija. 

Na pitanje što on misli o njenim starim videima, rekao je da nije ni znao za njih. 

"Nisam znao za Princess Ozanu, to mi je ona rekla prvi dan. Iskreno, videa nisam ni pogledao, otvorio sam samo na tren, a ni ne namjeravam", rekao je. 

Ozana je nedavno za Index otkrila da je zbog videa koje je snimila u ranoj mladosti prošla pravi pakao te da su je vršnjaci zlostavljali. 

Usprkos tome, vratila se na YouTube, gdje je trenutno prati gotovo 10 tisuća ljudi, a nedavno je ponovo snimila i jedan od videa koji su joj obilježili djetinjstvo i oduševila svoje pratitelje. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.