Oženio se sin azijskog milijardera, mladenka stigla na platformi. Građani bijesni

Screenshot: TikTok

Anant Ambani (29), najmlađi sin najbogatijeg čovjeka u Aziji, vjenčao se s Radhikom Merchant (29), kćerkom farmaceutskog tajkuna Virena Merchanta. Par se vjenčao na hinduističkoj ceremoniji u Svjetskom kongresnom centru Jio u Mumbaiju.

Na popisu gostiju brojne zvijezde

Njihovo vjenčanje i svadbena slavlja već su mjesecima u centru pozornosti. Na popisu gostiju našli su se bivši britanski premijeri Tony Blair i Boris Johnson, Kim i Khloe Kardashian, Adele, John Cena, Drake, Priyanka Chopra i Nick Jonas te brojni drugi, prenosi ABC News.

Na društvenim mrežama osvanule su snimke s vjenčanje. Anant je na ceremoniju ušao s ocem Mukeshom dok je mladenka na vjenčanje ušla u bogato ukrašenoj platformi.

@bollywoodvf Anant Bhai's entry at his wedding❤️ #anantambani #radhikamerchant #ambani #bollywood #india #frypg> #wedding #pourtoi#foryourpage #instantbollywood #ambaniwedding #MrsNitaAmbani #ра ♬ son original - Bollywood VF ☘️🌘🌙

 

Pažnju privukle i Kardashianke

Od gostiju, pažnju su privukle sestre Kardashian. Obje su nosile tradicionalnu indijsku odjeću koja se zove sari. Kim Kardashian nosila je sari crvene boje, dok je Khloe obukla sari zlatne boje.

@dashvirall India Princess ❤️#kimkardashian #khloekardashian #foryou #ambaniwedding ♬ son original - IM A FAN PAGE🤍
@hollywood.style kim and khloe kardashain at the ambani wedding in india! #kimkardashian #khloekardashian #ambani #ambaniwedding #india #kimk #wedding #justinbieber #rihanna ♬ Khudmayi x zaalima - ✿

Pažnju je privukao i profesionalni hrvač i glumac, John Cena koji je odjenuo tradicionalno indijsko odijelo u plavoj i bijeloj boji.

@asianweddingmag WWE legend #JohnCena ♬ original sound - AsianWeddingMagazine

Na vjenčanje su stigli i Priyanka Chopra te njezin suprug, glazbenik Nick Jonas. Društvenim mrežama širi se snimka na kojoj Priyanka pleše tradicionalni indijski ples.

@iharoonrashid PCJ really is OG Desi Girl #priyankachopra #priyankchoprajonas #ambaniwedding ♬ original sound - Haroon Rashid

11. najbogatija osoba na svijetu

Policija je od petka do ponedjeljka uvela preusmjeravanje prometa oko mjesta vjenčanja radi dolaska brojnih gostiju u grad. Ovo raskošno vjenčanje na koje je potrošeno oko 600 milijuna dolara potaknulo je rasprave oko rastuće nejednakosti u Indiji između bogatih i siromašnih. Događaj je također izazvao bijes među brojnim stanovnicima Mumbaija, koji tvrde da se bore s gužvama u prometu.

67-godišnji Mukesh Ambani predsjednik je tvrtke Reliance Industries, koja ima interese u petrokemiji, nafti i plinu, telekomunikacijama, maloprodaji i financijskim uslugama. S bogatstvom od preko 123 milijarde dolara rangiran je kao 11. najbogatija osoba na svijetu prema Forbesovoj listi milijardera.

Također je važan saveznik indijskog desničarskog hinduističkog nacionalističkog vođe, premijera Narendre Modija, a njegovi kritičari tvrde da je njegova tvrtka napredovala uglavnom zahvaljujući političkim vezama tijekom kongresnih vlada 70-ih, 80-ih i kasnije pod Modijevom vlašću od 2014.

Nevjesta, Radhika Merchant, kći je farmaceutskog tajkuna Virena Merchanta i direktorica marketinga u njegovoj tvrtki, Encore Healthcare.

Nastupile brojne zvijezde

Podsjetimo, već nekoliko mjeseci organiziraju se grandiozne proslave uoči vjenčanja na kojima su nastupali Justin Bieber koji je za taj nastup zaradio oko 10 milijuna dolara, piše Page Six. Osim Biebera nastupali su i Katy Perry, Backstreet Boys, američki reper Pitbull i talijanski tenor Andrea Bocelli.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.