Oženjeni nogometaš pio cijelu noć pa snimljen kako vodi drugu ženu u hotel

Foto: Gulliver Image/Getty Images

NOGOMETAŠ Wayne Rooney poznat je po tome da voli partije, alkohol i zgodne žene, a nije tajna da njegova supruga Coleen to sve teže podnosi. 

Nakon što je pukao skandal kad je prije dvije godine uhićen pijan za volanom u društvu druge žene, supruga mu je jedva oprostila preljub, a Rooney joj je zahvalio tako što je u veljači procurila vijest da je vikend proveo mrtav pijan u klubu gdje se upucavao konobarici. Coleen mu je tada ozbiljno zaprijetila razvodom, no čini se da ni to nije pomoglo da se Wayne smiri. 

Britanski The Sun objavio je fotografije na kojima je Wayne uhvaćen kako nakon cjelovečernjeg opijanja ulazi u hotelski lift s misterioznom brinetom. 

Kako piše The Sun, Rooney je s kolegama partijao u dva kluba i sedam sati se opijao rum colama, a tijekom večeri je plesao i prisno razgovarao s tamnokosom ljepoticom. 

"Najviše je vremena proveo s glamuroznom djevojkom dvadesetih godina. Činilo se da ona zna tko je on. Razgovarali su veoma prisno, a on nije razgovarao ni s kim drugim. To je bilo oko dva ili tri ujutro. Ona mu je šaputala na uho, a on ju je grlio oko struka", ispričao je The Sunu izvor iz kluba. 

Fotke na kojima njih dvoje zajedno ulaze u hotelski lift navodno su snimljene oko 5:30 ujutro, a možete ih pogledati ovdje

Inače, Wayne Rooney je s Coleen u braku od 2008. (a prije toga su bili zajedno šest godina). Zajedno imaju četvero djece. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.