Pakleni tjedan za Tamaru: Big Brother je natjerao u plač i očaj, Ivica priskočio u pomoć

Screenshot: RTL

"JEDNO su stroža pravila, a drugo je da nekome sabotirate njegov život. Dakle nešto što on gradi i od čega živi", uznemireno se žalila Tamara nakon onoga što joj je Big Brother priredio u paklenom tjednu.

Nakon jutarnjeg treninga, Tamara je shvatila da više nema svoje proteine. To je bilo previše za nju i nije mogla suzdržati suze, iako ju je Ines pokušala utješiti time da su svi pred specifičnim uvjetima u Kući. "Nema specifičnih uvjeta da tebi netko uništava nešto što ti stvaraš godinama, nešto od čega ti živiš", nepopustljiva je bila Tamara suznih očiju.

Nisu svi imali razumijevanja za probleme bodybuilderice – za Katju je to samo razmaženo ponašanje. "Neće joj tijelo propasti, ali je po meni to malo razmaženo zato što živim drugačije", izjavila je u Ispovjedaonici. Njihovu raspravu možete vidjeti ovdje.

No, Ivica mekog srca spasio je stvar. Pobjedom u dnevnom zadatku hrvanja čarapama dobio je nagradu, no svojevoljno ju je zamijenio za to da Tamara dobije svoje prijeko potrebne proteine, a dao joj je i svoju večeru. "Mislim da je to vrlo džentlmenski i romantično od njega", priznala je Tamara, ali je dodala da ona ne osjeća prema njemu ono što on osjeća prema njoj.

Cijelu situaciju u Ispovjedaonici možete pogledati ovdje.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.