Pala prva prosidba na Olimpijskim igrama u Parizu, pogledajte kako je to izgledalo

Screenshot: TikTok

Video zaruka mladih argentinskih sportaša na Olimpijskim igrama u Parizu privukao je pažnju na društvenim mrežama. Radi se o Pablu Simonetu i Pilar Compoy iz Argentine. On igra u argentinskoj rukometnoj reprezentaciji, a Pilar igra za reprezentaciju hokeja na travi.

Prilikom grupnog fotografiranja Pablo je istupio ispred cijele ekipe, izvadio prsten i kleknuo, a video je postao viralan.

@lemediapositif

Après son arrivée à Paris pour les Jeux de Paris 2024, le handballeur argentin Pablito Simonet a fait une belle surprise à la hockeyeuse Maria Pilar Campoy. La première demande en mariage des Jeux de Paris 2024 !

♬ son original - Le Média Positif 🍀

Videomontažu objavili su i na službenom Twitter profilu Olimpijskih igara, koji ima preko 100.000 pregleda. "Prva prosidba u olimpijskom selu", poručili su u opisu.

Počele Olimpijske igre

Olimpijske igre u Parizu službeno su otvorene ceremonijom koja je počela u 19:30 u petak, a prvi put u povijesti ceremonija otvaranja nije održana na stadionu. Oko 10 i pol tisuća sportaša bilo je na gotovo 100 brodova koji su plovili rijekom Seinom i prošli pored nekih od najprepoznatljivijih pariških znamenitosti.

Brodovi sa sportašima naposljetku su stigli nasuprot Trocadera, šetališta koje se nalazi preko puta Eiffelovog tornja. Ondje se održao službeni dio protokola i paljenje olimpijskog plamena.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.