Pale zaruke? Crvenim tepihom prošetali u bijelom, ona nosila dijamantni prsten

Foto: Profimedia

Američki glumac Justin Theroux, koji je bio u braku s popularnom holivudskom glumicom Jennifer Aniston, ponovno je izazvao špekulacije o mogućem vjenčanju. Razlog za to je veliki dijamantni prsten na ruci njegove djevojke Nicole Brydon Bloom, koja je 23 godine mlađa od njega.

Oboje su bili odjeveni u bijelo

53-godišnji Theroux i 30-godišnja glumica zajedno su se pojavili na crvenom tepihu 81. Filmskog festivala u Veneciji, oboje odjeveni u bijelo, promovirajući njegov novi film Beetlejuice Beetlejuice.

Justin želi da njegov ljubavni život bude privatan

Par se upoznao na Netflixovom događanju u njujorškom klubu Zero Bond. Prošlo ljeto su ih paparazzi snimili kako se ljube na večeri u restoranu Altro Paradiso u njujorškoj četvrti Soho.

Da je riječ o ozbiljnoj vezi govori to da je Justin s novom djevojkom, njezinom majkom Melanie Bloom i očuhom Davidom McNultyjem bio na večeri u New Yorku. "Želim da sve moje veze odsad funkcioniraju unutar moja četiri zida, u kojoj god se sobi nalazio", rekao je Justin u svibnju prošle godine.

Bio je u braku s Jennifer Aniston

Nicole je najpoznatija po ulozi Caroline Stuyvesant u drugoj sezoni serije The Gilded Age. Pojavila se i u serijama Law & Order: Special Victims Unit, 1BR te We Were the Lucky Ones.

Prije Nicole Justin je bio u vezi s Jennifer Aniston. Par je bio zajedno sedam godina, od čega su u braku proveli dvije, od 2015. do 2017. godine.

Otvoren 81. Filmski festival u Veneciji

Podsjetimo, sinoć je otvoren Filmski festival u Veneciji, jedan od najprestižnijih festivala u svijetu filma, i traje do 7. rujna. U Veneciji su se okupile brojne glumačke zvijezde, a na velikom platnu bit će prikazani neki od najiščekivanijih filmova u ovoj godini.

Film koji je otvorio festival upravo je Beetlejuice Beetlejuice redatelja Tima Burtona te je bio jedan od najiščekivanijih naslova na ovogodišnjem festivalu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.