Pamela Anderson: Nisam bankrotirala, volim živjeti u prikolici!

IZIRITIRANA medijima koji je ovih dana "nabijaju na križ", najpoznatija svjetska živa barbika, Pamela Anderson, progovorila je o svojim financijskim problemima, odnosno, demantirala ih. "Nisam u bankrotu, ja volim živjeti u svojoj prikolici", kaže Pamela i tvrdi da mediji jednostavno ne mogu razumjeti koliko joj je dotična prikolica, inače poklon od genijalnog Hugha Hefnera, prirasla srcu.

najavila je i da sa građevinskim radovima na novoj kući ne prestaje, štoviše, neke stvari će morati raditi ponovo, te tako nabiti još veći račun kod svojih potraživača. Naime, radnici su joj "sprtljali" nešto oko bazena, priča, pa ga sad mora rušiti i graditi novi. I biti će cijeli optočen - platinom.

"Razumijem ljude koji su zbog građevinskih radova počinili samoubojstvo, pa ti ljudi nisu normalni", kaže Pamela. "Kažeš im jedno, oni rade drugo. I još te imaju obraza javno optužiti da ne plaćaš račune i potkrepljivati svoje izjave kojekakvim sumnjivim dokumentima", ljutita je.

A kad smo kod dokumenata i dokaza, oni su zaista procurili u javnost, i ako je istina ono što govore, Pamela građevinarima i bankama zasad, bez novog troška koji je nabio bazen, duguje više od milijun dolara. Novac od Pamele potražuju pet različitih građevinskih tvrtki; najviši među njima koji iznosi 674,043 dolara, izdan je za "radove i materijale" na glavnoj kući, bazenu i kući za goste. Također, Pamela državi duguje 252,360 dolara poreza za 2007. godinu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.