Pamela Anderson se zaljubila i želi cijeli život provesti s novim dečkom?

ČINI se kako prsatoj glumici Pameli Anderson nikada nije dosadno. Iako se već dva put razvela, Pamela je odlučila i treći put uploviti u bračnu luku. Njezin odabranik nije rocker kao protekla dva već instruktor ronjenja Jamie Padgett. Tu informaciju je prvi plasirao dizajnera Richie Rich koji je zadužen za kreiranje njezine treće vjenčanice.

Prema riječima bliskih prijatelja, Pamela je uvjerena kako je baš on onaj pravi

S zgođušnim Jamijem, po kojemu je jahala na plažama Malibua, je u vezi tek nekoliko mjeseci, a kako kažu bliski prijatelji, Pamela je uvjerena kako je baš on pravi. Osim nje, to su navodno prihvatili i njezini sinovi koje ima s rockerom Tommyjem Leeom. Podsjetimo, nakon turbulentnog braka, razvoda, pomirenja pa ponovnog raskida s Tommyjem, Pamela je bila šest mjeseci u braku s Kidom Rockom.


Kad je upoznala Ricka Salomona, muškarca koji je Paris Hilton poševio, snimio pa objavio na internetu, pomislila je da će opet voljeti. I s njime se vjenčala, ali pet mjeseci poslije brak je poništen. Iako i ovaj put izgleda kao da se zaista zaljubila, kod zanosne plavuše je ljubavni život uvijek bio upitan.

A.M.
Foto: JLP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.