Pamela o prvom suprugu: Poludio je zbog scene ljubljenja, šakom mi je razbio ormarić

Foto: EPA

PAMELA ANDERSON je u svojim nadolazećim memoarima otkrila da je njezin bivši suprug Tommy Lee bio jako ljubomoran na glumca Davida Chokachija, Pamelinog kolegu iz Baywatcha.

"Tommy je bio tako ljubomoran. Morala sam poljubiti Davida Chokachija, ali nisam rekla Tommyju. Poludio je. Uništio je prikolicu na setu i šakom razbio ormarić", napisala je Pamela u knjizi Love, Pamela, prenosi The Guardian.

"Ispričala sam mu se što mu nisam rekla i obećala da se to više nikad neće dogoditi", objasnila je i dodala da se Tommy automobilom zabio u prikolicu sa šminkom na setu koji je posjećivao svaki dan tražeći Pamelu da provodi vrijeme s njim.

Inače, glumica je u Baywatchu glumila C.J. Parker od 3. do 7. sezone serije, počevši 1992. godine. Chokachi je od 1996. glumio jednog od spasitelja koji je neko vrijeme bio u vezi s C.J. Parker. Pamela je snimanje serije napustila nakon četiri godine i posvetila se modelingu i ostalim projektima. Vratila se 2003. s ostalim članovima glumačke postave za film Baywatch: Hawaiian Wedding.

"Jedino sam u njega bila istinski zaljubljena"

Podsjećamo, Pamela Anderson je u svojim memoarima otkrila kako je Tommy Lee jedini muškarac kojeg je zaista voljela i koji je, kako kaže, bio njezina jedina ljubav.  S Tommyjem je bila u braku od 1995. do 1998. godine, a zajedno imaju sinove Brandona i Dylana. 

"Samo smo željeli imati djecu i biti zauvijek zajedno. Jedino sam u njega bila istinski zaljubljena", priznala je Pamela u svojoj knjizi Love. No tvrdi da je Tommy bio nasilan i naposljetku su se razveli.

"Bila sam shrvana, nisam mogla vjerovati da je osoba koju sam toliko voljela bila sposobna to učiniti, ali morala sam zaštititi svoju djecu. Razvod od njega bio mi je najniža točka u životu", priznala je glumica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.