Pamela Ramljak kupila stan na zagrebačkom Zrinjevcu, pokazala kako izgleda

Foto: Instagram

NAKON što se prije mjesec dana pratiteljima požalila da je na tržištu nekretnina u Zagrebu kaos, Pamela Ramljak danas je objavila da je ipak uspjela kupiti stan. S upaljenom kamerom prošetala je stanom na zagrebačkom Zrinjevcu i dala do znanja da ga planira adaptirati.

"Kreće avantura. Od sljedećeg tjedna radovi, pokazat ću vam svaku fazu. Slobodno ukradite koju ideju o uređenju i pratite postove. Jedva čekam", napisala je.

Iz priloženog videa može se vidjeti da stan ima sve atribute starih zagrebačkih stanova, visoke stropove, uske i visoke prozore, velika drvena ulazna vrata, keramičke peći i drvene podove.

Podsjetimo, Pamelina potraga za stanom trajala je neko vrijeme.

"U gradu.. Ovih dana intenzivno tražimo stan i mogu samo zaključiti da nisam trebala prodati svoj stari stan, i da sam imala enormnu sreću sa sadašnjim... Ali vjerujem da će već nešto dobro naletiti... Ako ste u najmu, jel radije birate centar, širi ili uži ili vanjske dijelove Zagreba?" napisala je u siječnju.

Kad su je pratitelji pitali zašto ponovno traži stan ako je nedavno kupila onaj u kojem živi s obitelji, Pamela je odgovorila: "Ma ne kupujem za život nego kao investiciju. U biti moja mama kupuje stan koji ću ja srediti i izdati u njeno ime. Mama ima nos više, a ja uživam u uređenju. Win win."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.