Panično slala poruke bratu jer je na stolu ostavila nešto perverzno, no mama je ipak vidjela...

Foto: Imgur

VJEROJATNO vam je dobro poznat osjećaj panike kad shvatite da ste otputovali i ostavili nešto važno kod kuće, no osjećaj kad shvatite da vam je na stolu u obiteljskoj kući ostala seks igračka nakon što ste otišli na fakultet, teško je i zamisliti.

Upravo se to dogodilo jednoj studentici čije je panične poruke na Imguru objavio njezin brat kojeg je preklinjala za pomoć kad je shvatila što se dogodilo. 

"Kad dolaziš kući? Moraš odmah maknuti nešto s mog stola! Sigurna sam da je na stolu jer sam tamo praznila torbu. Žao mi je, to je dildo. Žao mi je. Iako sam sigurna da je mama već ušla u sobu spremiti krevet", stoji u porukama koje je nesretna studentica poslala bratu Chrisu.

"Kad sam tek vidio poruku, umirao sam od smijeha jer sam znao da neću kući dokasno, a da će mama sigurno ući čistiti i pronaći dildo", rekao je Chris za Pretty52. I bio je u pravu jer kad je stigao kući shvatio je da je mama već bila u sobi i zatekla igračku - i pomaknula je.

Fotku je poslao sestri, a ona se odmah zapitala što mama misli o čemu je riječ. "Tek sam došao kući i čini se da je samo to stavila među tvoje olovke. Vjerojatno je mislila da je riječ o gumici za brisanje ili nečemu sličnom", zaključio je Chris.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.