Paparazzi snimili Orlanda Blooma na plaži u Italiji, glumac pokazao mišiće

Foto: Profimedia

Glumac Orlando Bloom s partnericom Katy Perry i njihovom kćeri Daisy uživa na odmoru.

Obitelj se trenutno nalazi u Porto Cervu u Italiji, gdje su ih snimili paparazzi. Pažnju fotografa privuklo je Orlandovo isklesano tijelo. 

Orlando i Katy veći dio vremena na plaži provodili su igrajući se sa svojom kćeri, a kada nisu bili na kupanju, istraživali su lokalne restorane i isprobavali talijanske delicije. 

Dva dana Katy je odrađivala obaveze na reviji talijanskog modnog brenda Dolce&Gabbana u Cagliariju, a Orlando je za to vrijeme s kćeri uživao na plaži.

Par je 2020. dobio dijete

Orlando i Katy upoznali su se na after partyju nakon dodjele Zlatnih globusa 2016. Godinu dana nakon objavili su da uzimaju pauzu, ali su se naposljetku pomirili i zaručili na Valentinovo 2019.

U kolovozu 2020. dobili su kćer koju su nazvali Daisy Dove Bloom. 

Orlando o Katy: U svemu se podržavamo

Orlando je nedavno u podcastima On Purpose i What Now? with Trevor Noah govorio o odnosu s pjevačicom. Otkrio je kada se zaljubio u nju.

"Katy mrzi kad to kažem pa se moram pažljivo izražavati, ali njezina glazba je bila posvuda. Puštala se na svim radio stanicama, a to nije bilo nešto što sam ja slušao. Ali zaljubio sam se u Katheryn, tu djevojku iz Santa Barbare", rekao je.

Kazao je da vidi promjene na sebi otkako je s pjevačicom. "Na neki način moja je veza najveća prilika za moj kontinuirani rast i znam da oboje to gledamo tako. Dakle, tako rastemo. Katy me smatra odgovornim i ja se trudim to opravdati", rekao je Orlando. 

Ranije je rekao da mu je Katy najveća podrška. "U potpunosti podržavamo jedno drugo u svim našim pothvatima. Ali ne mislim da je u potpunosti shvatila što ja radim sve dok me nije vidjela kako dolazim doma s posla pod golemim pritiskom i stresom", kazao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.