Par iz Zagreba skupa je 42 godine: "Platila sam večeru na prvom spoju, on se ljutio"

Foto: Index

U CENTRU Zagreba sreli smo par koji se poznaje već 42 godine. Njihova priča započela je u firmi u kojoj su zajedno radili, a sada su oboje u mirovini. "Još malo i 40 godina braka", rekla je žena. 

Prvi spoj imali su na Trgu bana Jelačića. "Ispod sata, naravno. Šetali smo pa smo išli na večeru. Izgubila sam okladu pa sam ja platila", rekla je. U vezi čega su se kladili, kaže, danas ne sjećaju.

"Kladili smo se više iz zafrkancije i on je dobio. Ljutio se što sam ja platila večeru, ali ja sam smatrala da je moje vrijeme da platim", rekla je supruga.

@index.hr "Ja previše pričam, on manje i taman smo onda." 🥰 #indexhr #love #ljubav #couple #zagreb #lovestory #foryou #fyp #foryoupage ♬ original sound - Index.hr

Otkrili tajnu sretnog braka

Muž je rekao da mu se na njegovoj odabranici najviše sviđa to što je otvorena i pričljiva, dok je supruga istaknula mirnoću i povučenost. "Toliko godina smo zajedno. Ja previše pričam, on manje i taman smo onda", rekla je žena.

Koja je njihova tajna dugog i sretnog braka? "Puno razumijevanja, opraštanja... Najlakše se posvađati, ali lijepo se onda pomiriti poslije toga", kaže žena.

Imaju i poruku za mlade danas. "Nemojte se odmah vraćati roditeljima. Kod roditelja je najljepše, ali kad jednom čovjek ostane sam, poslije je baš ružno. Mislim da mladi danas nemaju dovoljno tolerancije jedno za drugo ni za roditelje i starije osobe", rekla je supruga, a muž je dodao: "Dosta su sebični. Samo na sebe misle, ne na druge."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.