Par zaustavili na kontroli prtljage, i sami se šokirali onime što je bilo unutra

Foto: Facebook

BRAČNI par koji je putovao s otoka Mana u New York nemalo se iznenadio kad je osiguranje u zračnoj luci u njihovoj prtljazi pronašlo nepozvanog gosta - njihovu mačku Candy.

Nick i Voirrey Coole kažu kako je ekipa u zračnoj luci bila fantastična kad su otkrili četveronožnog dodatnog putnika. Candy je odvedena doma dok je par nastavio svoje putovanje.

Britanski par putovao je u New York kako bi proslavili Nickov 40. rođendan kad je njihova mačka odlučila da i ona želi ići. Jedan od njihovih kovčega bio je prazan kako bi imali mjesta za suvenire pri povratku, no kažu kako nemaju pojma kako se Candy uspjela ušuljati unutra.

Par kaže i kako nisu znali zašto su ih pozvali sa strane na dodatnu provjeru prtljage. Kad su ih pozvali u sobu za ispitivanje, postali su zabrinuti jer su mislili kako je riječ o nečem ozbiljnijem.

Srećom, bračni par nije procesuiran zbog neočekivanog putnika i još uvijek je otputovao na vrijeme. Nickov otac Barry dojurio je u zračnu luku da preuzme mačku. "Imamo tri mačke i jedna od njih, Candy, voli se zavlačiti u kutije i torbe", rekao je Nick. "Mora da se ušuljala u torbu prije nego smo krenuli u zračnu luku no nismo je čuli ni osjetili na putu do tamo", dodao je, a njegova objava na Facebooku postala je viralna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.