Partijaneri pozor: Papaya na Zrću svoja vrata otvara u petak!

KLUB Papaya otvara svoja vrata za sve posjetitelje tijekom produženog vikenda od 19. do 22. lipnja. Najpoželjnija destinacija za mlade samo što nije otvorila svoja vrata nesputane zabave. Klub Papaya usidren je na popularnoj plaži Zrće u gradu Novalji i otvara vrata za sve svoje posjetitelje baš kad se očekuje i prva velika navala turista. 

Novi kompilacijski CD je u prodaji

Prošlogodišnje otvorenje prošlo je s tradicionalnom Papayinom roštiljadom uz bazen na kojemu se zabavljalo više tisuća posjetitelja u sklopu popularnih "after beach" partyja. Povodom otvaranja nove partyjanerske sezone predstavljen je novi kompilacijski CD "Papaya Day & Night 2009". CD sadrži 13 velikih ljetnih hitova, s ekskluzivnim gostovanjima glazbenih zvijezda – Tonyja Cetinskog, Barbare Tucker i mnogih drugih, a već se nalazi i u prodaji.

Rasplesane, nesputane, vesele djevojke... na sve strane euforija, plesačice zanosnim plesnim pokretima, na suncu uzavrelih tijela, pozivaju na ples. Padaju sve ograde i ne postoje više imena i nacije - na popodnevnim tulumima u Papayi svi su jedno. Pod zastavom ljubavi i uz setove naših biranih DJ-a kao himnu, plešući u ritmu ljeta kao da govore istim jezikom. Za one "izgubljene u prijevodu" uvijek je spreman veliki izbor nadaleko poznatih, ledeno hladnih, šarenih koktela od jedne litre.

S.C.
Foto: Index

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.