Partner Nives Celzijus vam je nekako poznat? 2009. ste ga gledali u talent showu

Foto: Instagram/Nova TV

MATEO CVENIĆ privukao je pozornost gledatelja "Plesa sa zvijezdama" kao plesni mentor Nives Celzijus, no nekima je vjerojatno njegovo lice bilo poznato i otprije.

Naime, Mateo je prije 10 godina, 2009., nastupao u Supertalentu s plesnom partnericom Ritom Tovilo. Mladi plesač tad je imao samo 12 godina, a dogurao je do polufinala showa.

U finale su tad ušli Mateo Ravlija, Nina Kraljić, Antonija Dora Pleško, Atomic Dance Factory, Monica Rogić, Sinovi, Step by Step, Tihomir Bendelja, Deborah Šuker & Marijan Kešinović te Unit X.

U žiriju su sjedili Dubravko Merlić, Nina Badrić i Enis Bešlagić, a pobjedu je na kraju odnio Tihomir Bendelja koji se predstavio twirlingom.

Inače, Mateo Cvenić višestruki je državni prvak u latinoameričkim plesovima te dugogodišnji reprezentativac Hrvatske i finalist brojnih hrvatskih i međunarodnih turnira. Polufinalist je Europskog kupa, a iza njega je ukupno 13 godina bavljenja natjecateljskim plesom.

On i Nives u prošloj su epizodi "Plesa sa zvijezdama" izveli senzualnu rumbu, nakon koje je Neven Ciganović rekao da je "Nives vodila ljubav u prime timeu".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.