Paul opet pogodio: Hobotnica bi mogla postati najtraženije jelo u njemačkim restoranima

HOBOTNICA Paul i dalje je nepogrešiv! Atrakcija Sea Life Centra u Oberhausenu prognozirala je ispadanje Njemačke u polufinalu Svjetskog prvenstva od Španjolaca i upravo to se desilo. Jedini gol utakmice zabio je kapetan Furije Carles Puyol.

Dvogodišnja hobotnica rođena je u Engleskoj, ali odrasla je u Njemačkoj, a zahvaljujući SP-u u Južnoj Africi postala je svjetski poznata. Prije svake utakmice njemačke reprezentacije Paul prognozira konačni ishod, a dosad nije niti jednom pogriješio.

Način na koji Paul daje svoje prognoze je vrlo jednostavan. U njegov akvarij u Sea Life Centeru organizatori stavljaju dva manja akvarija, ukrašena zastavama država koje se susreću u datoj utakmici. Svaka od dvije posude na vrhu ima manji otvor, a u njima se nalazi Paulova omiljena hrana. Pobjednik susreta bit će ona ekipa iz čije posuda Paul prvi uzme hranu.

Paul je svoje prognoze, inače, davao i za vrijeme Europskog prvenstva u Austriji i Švicarskoj. I tada je sve parove "skidao" bez greške, sve do finala u kojem su također igrali Njemačka i Španjolska. Paul je tada "tipovao" na Nijemce i - promašio! Navijači Elfa nadali su se da će se povijest ponoviti, ali umjesto toga bi hobotnica lako mogla postati najpopularnije jelo u njemačkim restoranima.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.