Pažanin se naljutio: "Briga me kako izgleda originalni recept! Dajte malo mašte!"

Foto: RTL

PAŽANINU je dosta "takav je recept" izlika i smatra da Andrea i Barbara mogu bolje, samo to nisu pokazale glavnim jelom. Pohvale, ali i desetke, dobili su Loreta i Ivana te Nikolina i Otto.

"Ovaj vaš curry sa sirom, ovako nabacanim unutra, nema mi nikakvog smisla. Da ste napravili polu-tortilje s punjenjem, bio bih puno sretniji. Što to mene boli briga kako izgleda originalni recept? Hoćete reći da ste vidjele originalni recept i da to tako mora biti, a da ovo što ja govorim nema veze? Da ste se malo poigrale sa svojom maštom, da ste to malo doradile drugačije, bio bih puno sretniji", srdito je Ivan Pažanin poručio Andreji i Barbari nakon što je kušao paneer curry s beskvasnim kruhom, odnosno njihovo "bezukusno" glavno jelo. Međutim, predjelo mladih splitskih kuharica ga je očaralo!

"Drugi tanjur mi je fantastičan. Ova kapula s punjenjem mi je stvarno osvježenje, odlično. Odavno nisam probao ovako ukusno predjelo, taj balans okusa, gorčine i kiseline iz kapule, punjenje… Ma, odlično", poručio im je Pažanin, s kojim se složio i ostatak žirija.

Mateja Domitrović Sabo svoju je desetku dodijelila Zadrankama, i to za njihov "predivan i nježan" rižoto s tikvicama i rikulom koji "pršti okusima" te "neodoljive" proljetne rolice i pohani sir, a kojima se Pažanin baš i nije oduševio. Bile su mu "suhe i teške", a sir im je izgorio, pa je Loreti i Ivani dao svega šest bodova.

Mate Janković je, pak, nagradio Nikolinu i Otta za "najbolju paštu" koju je jeo u showu. Tortelini s bundevom izazvali su brojne epitete žirija, no samo je Mate okrenuo desetku.

"Oni su radili mini varijantu tramezzina, onda ga ispohati, pa uvaljati u parmezan… Kao, to ništa nema smisla. A, ustvari, itekako ima smisla! Moram također reći da me skoro ništa nikako nije toliko oduševilo kao taj tramezzini, a bolju tjesteninu još nismo imali prilike jesti u showu. Oprostit ću sitne pogreške u rižotu. Ali kad imam ovako visoko postavljena dva tanjura, moram dati desetku", komentirao je Mate koji je upravo dobio ideju za sutrašnji ručak. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.