Petra Ecclestone na meti kritika jer je 11-godišnju kćer prijavila na izbor ljepote

Foto/Screenshot: Instagram

KĆI BERNIEJA i Slavice Ecclestone Petra na Instagramu se pohvalila kako je njezina kći imala svoj debi na izborima ljepote. 11-godišnja Lavinija pobijedila je na natjecanju Ideal Miss California & West Coast. Petra nije mogla sakriti koliko je ponosna na kćer.

"Imam privilegiju biti tvoja mama, uvijek ću te bodriti da slijediš svoje snove, nikada te neću osuđivati i uvijek ću te voljeti", napisala je u opisu objave bogata nasljednica. No, nisu se svi složili s njezinom odlukom da joj kći sudjeluje na natjecanjima ljepote.

"Ovo je ludilo, ona je samo dijete", "Zašto biste to učinili svojem djetetu?" samo su neki od komentara ispod Petrine objave. Ona je prošle godine sumnjala da Lavinia ima autizam i zbog toga je otvorila vlastiti terapeutski centar i jaslice zvane Petra's Place.

Zatvorila centar za autističnu djecu jer joj dijete ipak nema autizam

Otvorila ga je, prije svega, jer je bila frustrirana time što se djeci u spektru ne pridaje previše pažnje i njege. Međutim, pokazalo se na kraju da djevojčica ipak nema autizam i onda je nastao problem s Petrinim centrom.

2022. je godine izvršna direktorica centra Sarah Kyle rekla da će se terapeutski centar morati zatvoriti jer više nema dodatnih prihoda koji su ga održavali na životu, odnosno zbog toga što je Petra prestala financirati školu. 

Ecclestone je 2023. i službeno podnijela zahtjev da se Petra's Place ukloni iz registra. Petrin glasnogovornik tvrdio je tada da je ona pomagala u prijelazu poslovanja na novu upravu i da je financijski podupirala centar šest mjeseci. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.