Petra Maroja: Moj muškarac ne mora biti zgodan, ali mora biti visok i duhovit!

IAKO je današnji event u Importanne centru bio u znaku nedostatka celebrityja, na njemu se pojavila Petra Maroja, posvijetljene kose i mršava, te nam zaokupila pažnju među trapericama, majicama i ostalim krpicama koje modna marka Amadeus nudi svojim poklonicima. Petra nam je ispričala da je dobila malenu ulogu u novom filmu Dalibora Matanića "Majka asfalta" i da u svojoj prvoj filmskoj ulozi uživa punom parom.

"Uloga je mala, ali to je moja prva filmska uloga i jako sam sretna zbog prilike koju mi je Matanić pružio. Planiram dati sve od sebe, a možda se sad, nakon sapunica, bacim i na snimanje filmova", priča nam Petra.

"Ne znam kako je raditi s Matanićem jer još nismo radili zajedno, ali krajem tjedna snimamo ponovno pa se nadam da će sve proći O.K.", nastavlja. "Drago mi je da mi je pružio ovu priliku, još nisam glumila u filmu, a gluma je moja velika ljubav. Nisam razmišljala o upisivanju akademije, mislim da sam za to prestara i da ne bih imala vremena posvetiti se studiju, i mislim da dobra glumica mogu biti i bez formalne naobrazbe", nastavlja.

Petra nam je otkrila i da trenutno u životu nema nikog posebnog s kim bi dijelila duge zimske noći i nadolazeće Valentinovo, oko kojeg su se svi ovih dana usplahirili. "Sama sam i super mi je, družim se s prijateljima, učim, radim i super mi je. Ljubav kad dođe, dođe", kaže. "Kod mojeg idealnog muškarca nije bitan izgled, samo da je visok i da ima dobar smisao za humor", kaže Petra.

A kad nam je već bila pri ruci, morali smo je pitati i za nemili događaj u "Farmi", koji je obilježio njezinu reality karijeru. Danas ga je, kaže, lagano zaboravila. "Nije lako biti u kontroliranim uvjetima i sustavno biti izluđivan tri puna mjeseca. Jednostavno sam pukla. To je igra u kojoj je čovjek čovjeku vuk, definitivno je životinjska. Ipak, ponovila bih to, zašto ne? Čovjek nakon dva tjedna zaboravi na kamere i počne biti ono što zaista jest. Ja znam da sam ispala agresivna, ali ja jednostavno nisam takva. Bila sam dovedena do ludila", kaže Petra.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.