Petra Maroja: Nisam baš pristupačna, prilaze mi i dolaze u obzir samo hrabri

IAKO još nije počelo ni pravo ljeto, organizatori su se već bacili na predstavljanje "Beauty&Lifestyle Showa" koji će se na jesen održati u Zagrebu. Na druženju u baru uz poznate face s hrvatske estrade najavili su sajam i show kozmetike, frizerstva, wellnessa, zdravlja, rekreacije i mode koji će se održati 24. i 25. rujna u Areni Zagreb.

Petra nam otkrila novi hobi: Nakon prvog zarona me uhvatila panika, imaš osjećaj da se gušiš

Što će se tamo sve događati došla je saznati i Petra Maroja. Usput nam je otkrila kako u posljednje vrijeme ne obilazi toliko razne evente jer se posvetila sebi i svojim sitnim zadovoljstvima "U posljednje vrijeme je to ronjenje. Imam dozvolu za 20 metara, a moram skupiti nekih dvadesetak zarona prije nego mogu ići na Master Diver, to jest, dobiti dozvolu za 40 metara, što je granica rekreativnog ronjenja. Prije sam išla na neka discovery putovanja pa sam ronila u grupi, a sada sam htjela to malo produbiti, da mogu bilo gdje u svijetu roniti s partnerom ili partnericom", rekla nam je Petra. "Nije me strah roniti, i inače sam s mora. Ali moram priznati da me je nakon prvog zarona uhvatila panika, imaš osjećaj kao da se utapaš. No, samo se treba smiriti, a ja do sada nisam imala nikakvih problema", otkrila nam je.

"Noćni život ljeti je nezamjenjiv, ali ove godine ću više odmarati"

I ona se, kao i većina žena, priprema za ljeto, no ne pretjeruje. "Odem na depilacije, anticelulitne masaže, ali ništa posebno. Kada se treba u kupaći skinuti, nije mi problem. I inače se kupam na plažama koje nisu frekventne, tako da mi nije frka", kaže. Veseli se i noćnim provodima. "Noćni život preko ljeta je nezamjenjiv. Sve mi je veselo i vedro, svi su u najboljim izdanjima. Ali ove godine mislim da ću se više odmarati nego zabavljati. Iz Zadra sam, tako da sam  na Zrću bila u samim počecima, kada je sve nastajalo, dok nije bilo toliko popularno, tako da sam davno ispucala svoje Zrće. Ovog ljeta ću otići definitivno, barem na vikend, ali to je to", rekla nam je.

Kada izlazi, naravno da se uvijek nađe poneki "galeb" koji je pokušava uhvatiti, no ona upozorava da to uopće nije lako. "Uvijek ima galebova koji me hvataju, ali nisam baš pristupačna. Uvijek izlazim u velikoj grupi djevojaka, tako da samo hrabri prilaze takvoj grupi, a samo takvi i dolaze u obzir".

Novi Miss i Mister Hrvatske: Još nemamo osjećaj da smo celebrityji osim na ovakvim mjestima

Na najavnom druženju "Beauty&Lifestyle Showa" bili su i novoizabrani hrvatski Mister i Miss, Vanja Grgec i Katarina Prnjak. Oni planiraju zaposleno ljeto, a nova Miss nam je otkrila da je za razliku od većina žena ne muči višak kilograma. "Trebala bih i dobiti pokoji kilogram, ali ne zamaram se time", smije se Katarina. Ni ona ni Vanja nisu se još uživjeli u ulogu celebrityja. "Samo kada se pojavimo na ovakvim mjestima i kada nas fotografiraju imamo taj osjećaj, inače ne, još nas nitko na cesti ne prepoznaje", kažu.

Na druženju koje je vodila Vjekoslava Bach bili su i Stipe Božić, Adrijana Dejanović, Iris Rajčić te brojni drugi koji još nisu potražili osvježenje od ljetnih vrućina na nekoj od plaža.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.